Oğan'dan engellenen toplantılara sert tepki

Oğan'dan engellenen toplantılara sert tepki
MHP Genel Başkan adayı Oğan Artvin, Amasya ve Kars'ta yapacağı toplantıların engellenmesinin ardından sosyal medya hesabından çok sert tepi verdi. "Bizden bu kadar mı korkuyorsunuz?" diyen Oğan, "Gerekirse sokak sokak bu toplantıları yine yapacağız" dedi.

MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan Amasya, Artvin ve Kars'ta yapmak istediği programlara yönelik engelleme girişimlerine isyan etti. Amasya'da salon bulamayan, Artvin'de valilik tarafından izin verilmeyen, Kars'ta da bakan talimatı gerekçe gösterilerek programı engellenen Oğan, "bizden bu kadar mı korkuyorsunuz?" diye sordu.

Amasya'da baskı yapılarak kaporası verilen otelin iptal edildiğini açıklayan Sinan Oğan, Artin il seçim kurulundan istenen izne verilen "toplantıya izin vermek bizim yetkimizde değil zabıtaya müracaat edin" cevabını sosyal medya hesabından paylaştı. Artvin Seçim kurulunun zabıtaya yönlendirerek işi yokuşa sürmesine tepki gösteren Oğan "Patates soğan satmaya gelmiyoruz" tepkisini gösterdi.

BAKAN TALİMAT VERMİŞ

Kars'ta yapacağı toplantının duyumunu alan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın bütün otellere talimat vererek "Sinan Oğan'a otelini veren bundan sonra başına gelecekleri kendi düşünsün" talimatı verdiğini iddia eden Sinan Oğan "Bizden bu kadar mı korkuyorsunuz? Gerekirse sokak sokak gezeceğiz bu toplantıları yine yapacağız." ifadelerini kullandı.

1-806.jpg2-674.jpg3-446.jpg4-254.jpg

MERZİFON TOPLANTISI DA İPTAL EDİLDİ

Oğan'ın toplantılarına üst üste engellemeler gelirken son iptal ise Merzifon'dan geldi. Oğan için günler öncesinden tutulan toplantı salonu son anda verilen bir kararla geri alındı. Oğan'ın yarın Merzifon'da olacağı belirtilirken, etkinlikten 1 gün önce iptal haberinin gelmedi tepki çekti. Edinilen bilgilere göre salon verilmezse, etkinlik açık alanda yapılacak.

İlgili Haberler