Oğlu ile arasına giren eşini bıçakladı

Oğlu ile arasına giren eşini bıçakladı
Dünya Kadınlar Günü'nde kadına şiddet haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Manavgat ilçesinde aile içinde çıkan tartışmada Mustafa Y. (44), kendisine bıçak çeken oğlu Furkan Y. (18) ile araya giren eşi Hatice Y.'yi (43) bıçakla yaraladı.

Oğlu ile arasına giren eşini bıçakladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü''nde kadına şiddet haberleri ardı ardına geliyor. Olay, saat 15.00 sıralarında Şelale Mahallesi 3593 Sokak''taki bir apartmanın 1''inci katında meydana geldi. Bir süredir gerginlik yaşayan Mustafa ve Hatice Y. çifti arasında bugün yine tartışma çıktı. Bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya çiftin çocukları Furkan Y. de katıldı. Mustafa Y. ile oğlu Furkan birbirlerine bıçak çekti. Hatice Y. ise kavgayı önlemek amacıyla araya girdi. Bu sırada Mustafa Y., eşi Hatice Y.''yi karnından ve kalbinden, oğlu Furkan Y.''yi de sırtından bıçakla yaraladı. Arbedede çiftin kızı A.Y.''nin (14) elini de kırılan kapının camı kesti.

HASTANEYE KALDIRILDILAR 

Komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar Hatice Y., Furkan Y. ve A.Y. Manavgat Devlet Hastanesi''ne götürüldü. Sağlık durumları ciddi olan anne ve oğlu, ameliyata alındı. Olay sonrası evden ayrılan Mustafa Y. ise polis merkezine giderek teslim oldu.

"BARIŞMA BU HALE GELDİ"

Mustafa Y.''nin halası; bir süredir yaşanan sorun nedeniyle çifti barıştırmak için evlerine geldiklerini söyleyerek, "Çok iyilerdi, bak komşular da biliyor, yuvalarını kendilerini yıktı, gittiler. Korkudan öldük. Mustafa kardeşimin oğlu, Hatice ise gelinim. Geldik barıştıracağız diye. Birbirleriyle kavga yapmışlar ne yaptılarsa. İşte barışma böyle döndü, böyle oldu. Barışma bu hale geldi" dedi.