Oğlu kız arkadaşını döven eski hakimden skandal sözler!

Oğlu kız arkadaşını döven eski hakimden skandal sözler!
2018 yılında Bakırköy'de araç içinde kız arkadaşını dövdükten sonra vatandaşların üzerine otomobilini sürerek 6 kişiyi yaralayan Görkem Sertaç Göçmen’in hakimlikten istifa eden annesi Aynur Göçmen, şiddet gördüğü için şikâyetçi olan kadınların mağdur edebiyatı yaptığını söyledi.

3 Ekim 2018'de Bakırköy'de bulunduğu araç içinde kız arkadaşını dövdükten sonra otomobili vatandaşların üzerine sürerek 6 kişinin yaralanmasına sebep olan Görkem Sertaç Göçmen’in annesinin hakim, babasının ise cumhuriyet savcısı olduğu ortaya çıkmıştı.

Daha önce de 9 farklı suça karıştığı öğrenilen Görkem Sertaç Göçmen’in anne ve babasının yargı mensubu olması tartışmalara neden olmuştu. Çocukları suç makinesi haline gelen yargı mensubu anne ve babanın, adalet dağıtma sorumluluğunda olmaları nedeniyle görevlerinden istifa etmeleri gerektiği yorumları yapılmıştı.

Oğlunun avukatlığını yapmak için hakimlikten istifa eden anne Aynur Göçmen’nin sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım kan dondurdu.

Neredeyse her gün kadın cinayetinin işlendiği Türkiye’de ‘kadınların mağdur edebiyatı’ yaptığını öne süren eski hakîmin sözleri, bazı yargı mensuplarının kadın cinayetlerine bakışını gözler önüne serdi.

“İSTANBUL’DAKİ KADIN PROFİLİ MAĞDUR EDEBİYATI YAPAN…”

Suç makinesi haline gelen oğlunu savunmak için hakimlikten istifa eden anne Göçmen, İstanbul’da 15 yıl boyunca 3 farklı adliyede görev yaptığını belirterek, “İstanbul'daki kadın profili mağdur edebiyatı yapan, tüm maddi yükünü kocasına taşıtan ve bir de üstüne erkeği aşağılayarak psikolojik şiddet uygulamaktan kaçınmıyor. Erkeklerin yasalar ve adli merciler önünde ikinci sınıf vatandaş konumuna düşürdüğünü gördüm. Hep kadının beyanı esas alınırken erkeğinin ne dediği kimsenin umurunda olmadı'' ifadelerini kullandı.

Skandal sözlerle ‘kadınların mağdur edebiyatı yaptığını’ öne süren Göçmen, oğlu üzerinden yıpratılmaya çalışıldığını iddia ederek, kadınlar tarafından erkeğe karşı uygulanan psikolojik şiddete karşı mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.

"ANNELİĞİM DE MÜKEMMEL EVLADIMI DA MÜKEMMEL YETİŞTİRDİM"

Eski hakim Aynur Göçmen, 10 ayrı suç işleyen oğlu Görkem Sertaç Göçmen'i skandal sözlerle savundu. Anne Göçmen, Twitter'dan tartışmaya girdiği bir kullanıcıya, "Kibirliyim tabi sizlere karşı beynim var çalışıyor anneliğim de mükemmel evladımı da mükemmel yetiştirdim ne oldu ise senin gibi bir kıza tutuldu başına gelmedik kalmadı" diye yazdı.