Oğuz Arda Sel'in annesinden İmamoğlu'na ziyaret

Oğuz Arda Sel'in annesinden İmamoğlu'na ziyaret
Çorlu'daki tren kazasında henüz 9 yaşındayken hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz Sel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek, adalet mücadelelerine destek istedi.

Çorlu’da 7 Temmuz 2018’de meydana gelen ve 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası sonrası ailelerin adalet mücadelesi sürüyor.

KOSKOCA ADALET SARAYI YAZIYOR…

Ziyaret sırasında Mısra Öz, “Her gün ben İstanbul'dan Çorlu'ya gidiyorum. Çorlu Adalet Sarayı'nın önünde duruyoruz, adaleti adalet sarayının önünde arıyoruz o kadar acı bir şey ki bu. Koskoca adalet sarayı yazıyor, biz altında arıyoruz sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Ben her şeye rağmen adalete inanıyorum. Çünkü bir şeyler değişecek bu ülkede. Değişim başladı ve değişmeye de devam edecek buna da inanıyorum.

Benim çocuğum geri gelmeyecek ama bundan başka diğer çocukların gerçekten bu ülkede yaşaması gerekiyor. Kimi duyarsam yurt dışına gitme planı yapıyor. Bu ülkenin bu çocuklara ihtiyacı var. O yüzden bu çocukların korunmaya ihtiyacı var” dedi. İmamoğlu da “Önemli bir misyon üstlendin evladın üzerinden tüm duyarlılığınla…

Bundan sonra topluma fayda verebilecek çok güzel şeyler yapabileceğine inanıyorum. Çünkü hem kararlı bir kimliksin hem duyarlı bir insansın, bir çok konuda katkı sunacağına inanıyorum. Oğuz Arda bizi seyrediyor zaten. O güzel ruhuna o güzel gözlere buradan selam iletelim” diye konuştu. Anne Mısra Öz, İmamoğlu'na “Bizi görüyordur çünkü çok seviyordu sizi” dedi. İmamoğlu da “Onlar melek çünkü” diye konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Mısra Öz'ün ziyareti ile ilgili “Çorlu'daki tren kazasında yaşamını yitirenlerden biri de 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel idi. Sevgili Arda ile Beylikdüzü'nde sık sık karşılaşırdım. Şimdi annesi Mısra Öz, oğlunu yitirdiği kazada adaletin peşinde koşuyor. Hepimizin dileği bir an önce adaletin yerini bulması” paylaşımı yaptı.

0-005.jpg

İlgili Haberler