Oğuzhan Uğur, YouTube kanalını satışa çıkardı

Oğuzhan Uğur, YouTube kanalını satışa çıkardı
Ünlü YouTube kanalı BaBaLa TV, sosyal medyaya yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyadaki düzensizliğe karşı yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesabından satılık ilanı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya platformlarının kontrol altına alınması gerektiğine yönelik açıklamalarının ardından BaBaLa TV, sosyal medyadan “Sahibinden Satılık YouTube kanalı” ilanı paylaştı.

Söz konusu ilan mesajında, “Sadece iki linç yemiş fakat özürler dilenip R yapılarak ustasına toparlatılmıştır. Takas teklif etmeyiniz” ifadeleri kullanıldı.

BaBaLa TV’nin mesajı şöyle:

“Sahibinden satılık youtube kanalı! 2.5 Milyon takipçili, içinde tek bir challenge bile yapılmamıştır. Sadece iki linç yemiş fakat özürler dilenip R yapılarak ustasına toparlatılmıştır. Takas teklif etmeyiniz. Ciddi düşünen arkadaşlar arasın.”

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan “Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’ın sinyalini verdiği düzenlemenin 15 Temmuz'a kadar çıkması bekleniyor.