'Oğuzhan’ı ölüme terk ettiler' iddiası

'Oğuzhan’ı ölüme terk ettiler' iddiası
Geçirdiği kalp ameliyatı sonrası durumu ağır olduğu halde güvenlik görevlileri zoruyla evine gönderildiği iddia edilen Oğuzhan Korkmaz hayatını kaybetti. Yaşanan skandalın ardından sesini duyurmak isteyen acılı baba sosyal medyadan çağrıda bulundu.

ERDEM AVŞAR / YENİÇAĞ

Daha önce geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından ameliyat olan 22 yaşındaki Oğuzhan Korkmaz'ın ihmal kurbanı olduğu iddia edildi.

Durumu ağırlaşan Oğuzhan’ın ailesi, acile götürdükleri oğullarının "Titreme geldikçe duşa girsin" denilerek eve gönderildiğini söyledi.

Yaşanan skandalın ardından hayatını kaybeden Oğuzhan’ın acılı babası Ahmet Korkmaz, sosyal medyadan sesini duyurmaya çalıştı. YÖK izni olmadan ilgili hastane ve doktorlar hakkında soruşturma açılamadığını belirten baba Korkmaz, güvenlik görevlilerince acilden atıldıkları olayın ardından oğlu Oğuzhan Korkmaz’ın beyne pıhtı atması sonucu hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Oğlunun ölümünden hastaneyi sorumlu tutan ve sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışan acılı baba "Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum YÖK izin vermedikçe doktorlara soruşturma açılamıyor" diyerek olayın duyulması için yardım istedi.

Korkmaz’ın, yardım çağrısıyla beraber oğlunun son görüntülerini paylaştığı video ise izleyenlerin yüreklerini titretti.

Öte yandan Oğuzhan Korkmaz’ın, ameliyattan önce yaptığı bir paylaşımı ise dikkat çekti.

Geçireceği ameliyat öncesi doktoru ile çekindiği fotoğrafı benzer şekilde ameliyat olanlar için açılan bir destek hesabında paylaşan Korkmaz’ın "Yaş 22. 2 Mayıs Çarşamba gününe ameliyat tarihimizi aldık. Sabırsızlanıyorum, ameliyat için hiç şüphem yok tabi ki korkumda. Aklında soru işareti olanlar muayene için randevu alsınlar zaten odaya girince hocam beni şurada açın ameliyat edin diyecektir" ifadelerini kullanarak, ameliyata girecekleri cesaretlendirmeye çalıştığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler