Okul hedefini açıkladı alkış yağmuruna tutuldu. Gülben Ergen kırmızı maskesiyle dikkat çekti

Okul hedefini açıkladı alkış yağmuruna tutuldu. Gülben Ergen kırmızı maskesiyle dikkat çekti
Şarkıcı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 40. Anaokulunu, bugün Denizli'nin Çivril ilçesinde açtı. Hayırsever bir ailenin yaptırdığı okulun açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen, Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve devlet protokolü katıldı. Ana okulunda yaklaşık 100 öğrenci eğitim alacak. Ergen 81 ilde 81 okul müjdesi verdi.

"Çocuklar Gülsün Diye/Zehra-Mehmet Bulut Anaokulu"nun açılış törenine Dernek Başkanı Gülben Ergen konuşma yaptı. Ergen, Denizli'ye anaokulu açmanın gururu içerisinde olduğunu ve okulun yapımını üstlenen aileye tüm içtenlik teşekkürlerini ilettiğini söyledi. 

Ergen "Hiçbir çocuğun birbirinden farkı yoktur. Maalesef fırsat eşitsizliği vardır. Dünyada, özellikle de ülkemizde hiçbir çocuğun okul öncesi eğitim almadan çocukluğunu yaşamasını istemiyorum. Her çocuk, anaokuluna gitmeli ve eğitim hayatına daha sağlıklı ve daha özgüvenli bir şekilde devam etmelidir. Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak bugün 40. Anaokulumuzu açıyoruz. İnşallah 81 ilde 81 anaokulu açana kadar yolumuza bu şekilde devam edeceğiz" dedi.

Gülben Ergen "Bize bu imkan ve fırsatları veren Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere Derneğimiz için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Anaokulumuzu, her zaman olduğu gibi öğrencilerimizin annelerine emanet ediyorum. Her şey annelere ve kadınlara emanet edilirse daha güzel olur. Her Türk kadını, baş üstünde taşınmaya layıktır. Çocuklar Gülsün Diye Derneği Anaokulu, Denizli'ye hayırlı olsun" diye konuştu.

yenicag-gurben-08.jpgyenicag-gurben-07.jpgyenicag-gurben-05.jpgyenicag-gurben-04.jpgyenicag-gurben-03.jpgyenicag-gurben-02.jpgyenicag-gurben-01.jpg