Okul müdüründen skandal paylaşım

Okul müdüründen skandal paylaşım
Mersin'de özel bir okulda müdür olarak görev yapan Levent Temel'in İYİ Parti ve CHP'yi teröre destek vermekle suçladığı sosyal medya paylaşımları Meclis gündemine geldi.

Mersin Toroslar'da özel bir okulda görev yapan Levent Temel, sosyal medya paylaşımlarında İYİ Parti ve CHP'yi terör örgütleri PKK, IŞİD ve DHKP-C'ye destek vermekle suçladı. Temel'in paylaşımları CHP Mersin Milletvekili Antmen tarafından Meclis gündemine taşındı.

Mersin’in Toroslar ilçesinde bulunan İbni Sina Özel Eğitim Mesleki Lisesi Müdürü Levent Temel, sosyal medya hesabından CHP ve diğer muhalefet partilerine ağır hakaretler ve iftiralarda bulundu. Temel’in 11 Haziran’da paylaştığı bir mesaj ise muhalefet partilerine yönelik iftiraların hangi boyutlara ulaşabileceğini gösteriyor.

Temel söz konusu mesajında CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi’ni terör örgütüyle işbirliği yapmakla suçladı ve PKK, PYD, IŞİD ve DHKP-C’nin CHP’den talimat beklediğini, CHP’nin talimat vermesi durumunda bu örgütlerin harekete geçeceğini iddia etti.

temel-007.jpg

TBMM’ye taşındı

Okul müdürünün sosyal medyada herkese açık olarak yaptığı ve öğrencileri dahil yüzlerce kişinin gördüğü bu mesajlar CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen tarafından TBMM gündemine taşındı. Antmen, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle verdiği önergede “Bir okul müdürünün görevi; öğrencilerin başarısı ve yönettiği okulun kalitesini arttırmak mıdır yoksa iktidar partisinin ilçe başkanı gibi çalışmak mıdır” diye sordu.