Okul müdüründen sosyal medyadan paylaştı: Eleştiri yapan herkese küfür ve hakaret

Okul müdüründen sosyal medyadan paylaştı: Eleştiri yapan herkese küfür ve hakaret
İstanbul’da bir okulun müdürünün sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Söz konusu paylaşımlarda okul müdürünün, hükümetin yaptığı icraatlara gelen en ufak bir eleştiriye bile küfürlerde tepki vermesi tepkiyle karşılandı.

İstanbul’da bir okul müdürünün skandal paylaşımları, soruşturmaların tarafsızlığını bir kez daha sorgulattı. Sefaköy’de bir lisenin müdürü, Temel Karamollaoğlu ve Uğur Mumcu gibi isimlere hakaretler savururken, söz konusu paylaşımlar için soruştuma açılmadı.

Mektepli Gazete’de yer alan habere göre; İstanbul’daki Sefaköy Lisesi Müdürü Ayhan Arı’nın Twitter’da paylaştığı fikirleri ve bu fikirleri açıklarken kullandığı küfürlü, tehditkar üslup dikkat çekti.

Devlet memuru olduğu için, ilgili yasa nedeniyle siyasi pozisyonuna ilişkin bir beyanda bulunmaması gereken Arı’nın, açıkça iktidarın AKP’ye desteklediği görüldü. Ancak bu, Arı’nın sosyal medyada işlediği belki en basit kabahat.

Zira müdür Arı’nın İnsansız Hava Aracı üretimini eleştirenlere küfürlü hakaretler savururken, Uğur Mumcu’ya “bunak” dediği görülüyor.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na da küfür etmekten çekinmeyen Arı’nın, TRT’yi tüm partilere eşit durmadığı için eleştirenlere ettiği küfürler ise dikkat çekti.

HÂLÂ MÜDÜR KOLTUĞUNDA OTURABİLMESİ BİR AYIPTIR'

Arı’nın skandal paylaşımlarına ilişkin görüştüğümüz Eğitim İş İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Oğuz Akkaş, “Sosyal medyada hükümete karşı en ufak bir eleştiride bulunan üyelerimize anında idari ve adli soruşturmalar açılırken, nefret dilini açıkça kullanan bu kişinin hala bölgemizdeki güzide okullardan birinde müdür olarak görev yapması kesinlikle doğru değildir. Bahsi gecen ifadeler bir eğitimciye asla yakışmayacak ifadelerdir” diye konuştu.