Olay TV 26 gün yayın yapabildi. Canlı yayında neden kapandığını açıkladı

Olay TV 26 gün yayın yapabildi. Canlı yayında neden kapandığını açıkladı
Cavit Cağlar tarafından kurulan ve 1 Aralık'ta yayın hayatına başlayan Olay TV’nin kapanma haberi şok etkisi yaratmıştı. Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Ana Haber’de Nevşin Mengü’ye kanalın kapanma nedenini açıkladı.

Cavit Çağlar tarafından kısa bir süre önce kurulan ve çok sayıda gazetecinin transfer olduğu Olay TV, 1 Aralık'ta yayın hayatına başlamasının üzerinden sadece 25 gün geçmesinin ardından kapandı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Ana Haber Bülteni’nde Nevşin Mengü’ye kanalın kapanma nedeni ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Süleyman Sarılar’ın açıklamaları şu şekilde:
Olay TV’nin bütün hakları Cavit Çağlar’da… Yüzde 100 Cavit Çağlar’da… Ancak Hüseyin Köksal, kanalın yeniden yayın hayatına başlaması için bir sermaye koydu. Birlikte yola çıktılar. İkisi aile dostu. Bu kanalı hayata geçirmek için iyi niyetle, Türkiye’nin kutuplaşmış ortamında herkese eşit mesafede bir yayın için birlikte bir araya geldiler. Dolayısıyla yayın hisseleri Cavit Çağlar’da… Şimdi bu ortaklık bitiyor. Hüseyin Bey, Cavit Çağlar ile ortaklığı sonlandırma kararı aldı. Daha fazla bu yayınların sürdürülemeyeceği anlaşıldı. Cavit Bey, kendisi iktidardan baskı olduğunu söyledi. Cavit Bey “çok ağır baskı altındayım, devam edemeyeceğim” dedi.

 

İlgili Haberler