Öldürdüğü insanların sayısı bilinmiyor! Yüzyılın katili Oscar'a aday

Öldürdüğü insanların sayısı bilinmiyor! Yüzyılın katili Oscar'a aday
İlk cinayetini işlediğinde henüz 11 yaşından olan, üç kocasını, kadınları ve çocukları bile gözünü kırpmadan öldüren, tarihin en azılı çete liderlerinden biri olan suç makinesi Grisalda Blanca, beyazperdeye uyarlanacak.

Dünyanın en azılı kadın suçlularının başında gelen ve çoğu zaman 'Kokain Kraliçesi' olarak tanımlanan Kolombiyalı eski kartel patronu Grisalda Blanco, yeniden gündemde.

İlk cinayetini işlediğinde henüz 11 yaşından olan Grisalda Blanca zaman içinde adeta bir suç makinesine dönüştü.

22222222222.jpg

Zengin bir mahallede yaşayan 10 yaşındaki bir çocuğu fidye için kaçıran, çocuğun annesi ödeme yapmayı reddedince de gözünü kırpmadan öldüren Grisalda'nın özel hayatı da "iş hayatı" kadar çalkantılı.

10101010.jpg

1970'lerden itibaren uyuşturucu kaçakçılığında yeni bir dönem başlatan Blanco; Medellin-Miami-New York'ta 1 milyar dolarlık bir uyuşturucu hattı oluşturmuştu.

Erkeklerle silah zoruyla birlikte olmanın yanı sıra 3 kocasını da öldürmekle suçlanan Blanco, New York Post gazetesine göre cinsel içerikli sapkın partilere katılmaktan hoşlanıyordu.

Striptizcileri, rakiplerini ve hatta onların çocuklarını da öldürmekten çekinmeyen Grisalda Blanca'nın kanlı hayatı, beyazperdeye uyarlanacak.

99999999999999999999.jpg

Filmde, Jennıfer Lopez'in başrol oynayacağı iddia edildi. Öte yandan filmin gişe rekorları kırıp Oscar’a aday gösterilmesi bekleniyor

Ünlü yazar Mario Puzo'nun "Baba" kitabından esinlenerek kendisine "Ana" lakabı takılan ve ülkede yasadışı uyuşturucu trafiğindeki yerinden dolayı "Kokain Kraliçesi" olarak da tanınan 69 yaşındaki Blanco, 3 Eylül 2012'de Medellin'de öldürülmüştü.

Bir kasap dükkânında bulunan Blanco'ya kimliği belirsiz bir kişi, arkadan ateş ettikten sonra dışarıda kendisini bekleyen bir motosiklete binerek kayıplara karışmıştı. "Kokain Kraliçesi" ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmişti.

Blanco, ABD'ye 1970 ve 1980'li yıllarda kokain gönderen ilk kadın uyuşturucu taciri olarak biliniyor. Blanco, uyuşturucu ticareti yaptığı ve uyuşturucu ticaretiyle ilintili 3 cinayetten dolayı 20 yıl cezaevinde kaldığı ABD'den 2004 yılında sınır dışı edilmişti.

444444444444-001.jpg

Amerikalı yetkililer, Blanco'nun 1982 yılında uyuşturucu ticareti konusunda anlaşmazlığa düştüğü 3 kişiyi öldürttüğünü ileri sürmüşlerdi.

Alışveriş ve güzellik salonlarına düşkünlüğüyle bilinen Blanco, oğullarından birine Mario Puzo'nun ünlü romanından sinemaya uyarlanan "Baba" filminde Al Pacino'nun canlandırdığı "Michael Corleone" karakterinin adını vermişti.

33333333333.jpg

Michael Corleone Blanco, her fırsatta annesiyle gurur duyduğunu dile getiriyor ve sosyal medya hesaplarından annesi Grisalda ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşıyor.

Hala suç ve kartel hayatıyla iç içe yaşayan Michael Corleone Blanco, bir başka kartel lideri olan El Chapo'nun karısının sunuculuğunu üstlendiği bir televizyon programına katılmıştı.

555555555.jpg