Ölü bulunan Amerikalı gazeteci Andre Vltchek’in eşi konuştu

Ölü bulunan Amerikalı gazeteci Andre Vltchek’in eşi konuştu
İstanbul'da otel önünde aracında ölü bulunan Amerikalı gazeteci Andre Vltchek'in eşi Rossie İndira Vltchek ifade verdi. Vltchek'in, "İstanbul'a yaklaştığımızda uyudu. Otelin önüne geldiğimizde de kaldırmak istedim. Ancak uyanmadı" dediği öğrenildi.

DHA’da yer alan habere göre, Rusya doğumlu Amerikalı gazeteci Andre Vltchek (57), Beyoğlu Kemankeş Sokak'ta kalacakları otelin önüne Samsun'dan geldikleri aracın içinde ölü olarak bulundu.

olu-bulunan-amerikali-gazetecinin-karisi-uyandirmak-istedim-uyanmadi-5219-dhaphoto1.jpg

Polis kayıtlarına "şüpheli ölüm" olarak geçen olayla ilgili Amerikalı gazetecinin eşi Rossie İndira Vltchek ifade vermek üzere Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Taksim Şehit Haşim Usta polis merkezine götürüldü.

olu-bulunan-amerikali-gazetecinin-karisi-uyandirmak-istedim-uyanmadi-5219-dhaphoto2.jpg

Rossie İndira Vitchek verdiği ifadede, "Ayın 5'inde Sırbistan'a gittik. 12'sinde Samsun'a geçtik. Samsun'un havasının iyi olduğunu söylediler. Sonra kiraladığımız araç ve 2 şoförle birlikte İstanbul'a doğru yola çıktık. Kendisinin ayağında felç vardı. Ayrıca şeker hastalığı da mevcuttu. İki hap kullanıyordu. İstanbul'a yaklaştığımızda uyudu. Sabah da otelin önüne geldiğimizde kaldırmak istedim. Uyanmadı. Aracın şoförleri ambulansı aradı" dediği öğrenildi.

olu-bulunan-amerikali-gazetecinin-karisi-uyandirmak-istedim-uyanmadi-5219-dhaphoto3.jpg

Rossie İndira Vltchek ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı.

olu-bulunan-amerikali-gazetecinin-karisi-uyandirmak-istedim-uyanmadi-5219-dhaphoto4-2.jpg

Kaynak: DHA

İlgili Haberler