Ölümlü Dünya filminde dolar repliği kesildi

Ölümlü Dünya filminde dolar repliği kesildi
Dün akşam iktidara yakınlığı ile bilinen ATV kanalında yayınlanan Ölümlü Dünya filminde kesilen bir replik dikkat çekti. Filmde geçen ‘Dolar 4 lira’ repliğinin kesilmesi sosyal medyada gündem oldu.

İktidara yakınlığı ile bilenen ATV, kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, İrem Sak ve Sarp Apak gibi isimleri bulunduran Ölümlü Dünya filmindeki "Dolar olmuş 4 lira" repliğine sansür uyguladı.

Durumu fark eden izleyiciler, Twitter'da ATV'ye tepki gösterdi.

#ÖlümlüDünya tabelası, kısa sürede Trend Topic'te zirveye yerleşti.

Sosyal medyada ATV uyguladığı sansürle “​ATV, "Ölümlü Dünya" filminin Dolar olmuş 4 repliğine sansür uyguladı. Onlar da haklı sabit durmuyor kerata, sürekli yükseliyor” şeklinde alay konusu oldu.

olumlu.jpgolumlu1.jpgolumlu2.jpgolumlu3.jpgolumlu4.jpgolumlu5.jpgolumlu6.jpg

ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİNİN KONUSU

Uzun yıllardır Haydarpaşa Garı'nda Anadolu Tat Lokantası'nı işleten 8 kişilik Mermer Ailesi, dışarıdan bakıldığında işinde gücünde, sıradan bir esnaf ailesi gibi görünmektedir. Ancak bu ailenin sakladığı büyük bir sır vardır. Aile üyeleri kiralık katillerden oluşmaktadır ve dünya çapındaki bir örgüt için çalışmaktadırlar. Ancak yaptıkları bazı hatalar sonrasında deşifre olup açığa çıkarlar. Bu noktadan sonra peşlerine düşen örgütten kaçmak dışında bir seçenekleri kalmayacaktır.

İlk olarak 26 Ocak 2018'de gösterime giren Ölümlü Dünya, 11 Mayıs'ta yeniden izleyicilerle buluştu.

İlgili Haberler