Ömer Yeşilyurt MHP'den istifa etti

Ömer Yeşilyurt MHP'den istifa etti
Av. Ömer Yeşilyurt, çok sert bir dilekçe ile istifa ettiğini açıkladı. Yeşilyurt, yazdığı istifa dilekçesinde, "Partinin Genel Merkezi'nde bulunan fuzuli işgalcilerle anılmak ve bu vebale ortak olmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni Anayasa referandumunun ardından MHP'de istifalar peş peşe geliyor...

Ataşehir Hukukçular Derneği Başkanı ve MHP üyesi Av. Ömer Yeşilyurt, Ataşehir İlçe Başkanlığı'na gönderdiği dilekçe ile partiden istifa etti.

Aydın, istifa dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:

"40 yıldır mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ediyorum. Çünkü; partimin genel başkanı, yönetiminin tutum ve davranışları ülkücü geleneği yerle bir etmiş, ülkücünün ülkücüye düşman olduğu ortamın oluşmasına ortam hazırlamış, bugünkü şartlarda ülkücülerin iktidar sevdasının yerini umutsuzluk ve karamsarlık hakim olmakla birlikte gelecekte bu anlayışla iktidar olmak hayal olmuştur. Bu ahvalde partinin Genel Merkezi'nde bulunan fuzuli işgalcilerle anılmak ve bu vebale ortak olmamak için partimden; ülkücülere olan sevdam saklı kalmak kaydıyla istifa ediyorum. Gereğini saygılarımla arz ve talep ederim. 

Av Ömer YEŞİLYURT"

İlgili Haberler