"Ona atılan kurşunlar, Türk devletinin..."

"Ona atılan kurşunlar, Türk devletinin..."
MHP Genel Başkan Adayı Aydın, şehit bakan Gün Sazak'ı şehadetinin 37. yıl dönümünde unutmadı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Koray Aydın, 27 Mayıs 1980 yılında şehit edilen eski Gümrük ve Tekel Bakanlığı yapan Gün Sazak'ın, şehadetinin 37. yıl dönümünde mesaj yayınladı. 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Gün Sazak'ın kabrinde çekildiği fotoğrafı paylaşarak şu mesajı verdi:

ATILAN KURŞUNLAR TÜRK DEVLETİNİN NAMUSUNA ATILMIŞTIR

"Gün Sazak, Türk devletinin ve Türk milliyetçiliğinin yüz aklarındandır. Milletin menfaatlerini sonuna kadar savunmuş bir dava adamıdır. Gün Sazak, ahlakıyla her bir devlet adamı, siyasetçi, bürokrat ve vatandaş için örnek bir hayat yaşamıştır. 27 Mayıs 1980'de bu büyük insan hain bir pusuyla şehit edilmiştir. O atılan kurşunlar Sazak'ın şahsında Türk devletinin namusuna atılmıştır.

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN YÜZ AKI
Gün Sazak'ı şehit edenler, açıktır ki, Türk milletinin düşmanlarıdır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına kastedenlerin tarafındadırlar. Gün Sazak, Türk devletinin ve Türk milliyetçiliğinin yüz aklarındandır. Milletin menfaatlerini sonuna kadar savunmuş bir dava adamıdır. Şehadetinin 37. yılında adaletin, dürüstlüğün ve dava adamlığının timsali, şehit bakanımız, büyüğümüz Gün Sazak’ı rahmetle anıyorum. Sazak'ın vesilesiyle, Kılıçkıran'dan, Çakıroğlu'na bütün ülkücü şehitlerimize de yüce Allah'tan rahmet diliyorum."

aydin-tweet-001.png

İlgili Haberler