Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Ertuğrul KALAFAT

Ertuğrul KALAFAT

Önce aynaya bakacaksınız

Doğu ve Güneydoğu'da aşiretler HDP'den istifa edip akın akın AKP'ye koşarken İYİ Parti'nin HDP ile iş birliği yaptığını söyleyecek kadar alçakça söylemlerde bulunanlara tek bir cümle söylerim ben:

"Topunuza yuh olsun."

Nasıl bir akıl tutulması yaşamaktasınız ki, omurgası Türk milliyetçiliği olan İYİ Parti'nin programını hiç okunmamış dahası parti üyeleri arasında HDP'ye rıza gösterecek bir kişinin bile olamayacağını anlamamışsınız.

15 Temmuz öncesinde HDP ile bir araya gelerek sarayda Leyla Zana'yı şeref konuğu olarak ağırlayan, devletin kurum ve kuruluşlarını açılım seferberliğinde görevli kılan, Oslo'da mutabakat yapan vatandaşları açılıma inandırmak ve kandırmak için akil adamları ceplerine paraları koyup sokağa salanlar kimdi acaba?

Türk milleti olarak bütün bu ihanet sürecini yaşıyorken bugün terörist dediğiniz Fethullah Gülen de o projenin mihmandarlarından birisi değil miydi. Bugün tek bayrak, tek millet, tek devlet diyerek Türk kelimesinden imtina edenler aynanın karşısına geçip de neden vicdan hesabı yapmaktan çekinirler.

Türk yurdunda 36 etnik halktan bahsedeceksiniz, Barzani ve Şivan Perver ile megri megri şarkılar söyleyeceksiniz, Apo'ya sayın şehitlerimize kelle diyeceksiniz sonra da kalkıp kendi yediğiniz haltların faturasını başkasına keseceksiniz..

İyi vallahi. Bu iş her zaman ve zeminde iyi de yapsanız kötü de yapsanız hep kahraman olan siz, hep ihanet ile suçlanan biz...

İşin başında "garson devlet olacak devlet milletin hizmetçisi olacak" diyeceksiniz sonra rehavete kapılıp biz bu millete efendi olmaya geldik kimsenin hizmetkârı olmaya gelmedik diyeceksiniz. Devleti Atatürk'ün fikir ve düşüncelerine göre değil de kendi keyfinize göre dizayn edeceksiniz ve AKP iktidarı olarak "Biz devrim yaptık parlamenter sistem zaten bu ülkeye yük olmaya başlamıştı" diyerek hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunu devlete hâkim kılacaksınız. Damarda dolaşan kan isyan eder. Fıtrat utanır be...

Sayın Cumhurbaşkanı ben HDP terörist dedim, ona oy verenlere değil diyor. Madem ki HDP'ye kurumsal olarak terörist yaftasını yapıştırıyorsunuz o zaman bu partiyi neden seçime sokuyorsunuz. Terörist dediğiniz HDP'ye hazineden yüklü miktarda para yardımı yapıyorsunuz. Bu yaptığınız tezat değil mi?

Sayın Meral Akşener'in teröristlerle iş birliği yaptığına dair elinizde hangi belge ve kanıt vardır açıklar mısınız? İnsanları şüphe ile zan altında bırakmak onun itibarı ve şerefi ile oynamak hangi dinin, hangi kitabın, hangi inancın, itikadın meşrebinde vardır.. "Madem teröristle iş birliği yapıyorsunuz o zaman Kuzey Irak'a Kürdistan'a gidin" diyorsunuz Kuzey Irak dediğiniz Kerkük Musul Süleymaniye Erbil özbe öz Türkmeneli değil midir?

Açın devlet kayıtlarını bakın bakalım Barzani ve Salih Müslim'e ilk defa bu ülkede pasaportları kim vermiş, bu alçakların bugüne kadar iştahını kim kabartmış, ilk defa Türk raporlarını kim hazırlamış Mehmetçiğin gözünün önünde ay yıldızlı bayrağı direkten kim indirmiş ve askerler, açılım bozulmasın diyerek Türk bayrağını gönderden indiren kefereye neden iki kurşun sıkamamış..

Geriye dönüp bir bakın ve "Biz ne yapmışız aman Allah'ım" diyerek tövbe edin bence..

 

 

Yazarın Diğer Yazıları