Suriyeli kadın elindeki keserle etrafa dehşet saçtı. Önce kedilere sonra komşularına saldırdı

Suriyeli kadın elindeki keserle etrafa dehşet saçtı. Önce kedilere sonra komşularına saldırdı
Antalya'da yaşayan Suriyeli bir kadın elindeki keser ile önce kedilere sonra da komşularına saldırdı.

Antalya''nın Alanya ilçesinde yaşanan dehşet anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Bir apartmanda yönetici olduğu belirtilen Suriyeli kadın, apartmanın önünde komşularına korku dolu anlar yaşattı. Elinde keser bulunan apartman kapıcısının önce kedilere saldırdığı ifade edilirken daha sonra da komşusuna saldırı girişiminde bulunduğu anlar ortaya çıkarken hem hayvanseverler hem de vatandaşlar isyan etti.

Antalya Suriyeli apartman kapıcısı kadının ''keserli'' dehşetini konuşuyor! Olay anının infial yaratan görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu. Herkesi ayağa kaldıran olayın ardından kadın hakkında işlem başlatıldığı da öğrenildi.

KESERLE KEDİLERİ KOVALADI!
Yeni Alanya''da yer alan habere göre, olay Alanya''nın Fığla Mahallesi''ndeki Hacıgökmen Apartmanı''nda meydana geldi. Apartmanın kapıcısı olduğu bildirilen kadının elinde keserle apartman bahçesindeki kedileri kovaladığı görüntülendi. Komşusunun "Kediye saldırdı" diyerek tepkisini dile getirmesi üzerine kapıcının "Sokak kedisi" dediği duyuluyor.

KOMŞULARINA TEHDİTLER YAĞDIRDI
Kadın, görüntüyü çeken apartman sakinine de saldırdı ve yaraladı. Kadının elinde keserle apartman sakinlerine tehditler savurduğu görüldü. Hayvanseverleri ve vatandaşları ayağa kaldıran olayın ardından Suriyeli kadın hakkında yasal işlem başlatıldı.

İlgili Haberler