Önce vurdu ardından kilometrelerce uzağa götürdü: eski eş dehşetinden çığlıkları sayesinde kurtuldu

Önce vurdu ardından kilometrelerce uzağa götürdü: eski eş dehşetinden çığlıkları sayesinde kurtuldu
Karaman'da oturan Özgür Ö., oğlu Gökhan Ö. ile birlikte yanına gittiği Konya'da oturan boşandığı eşi Şerife Ç.'ye av tüfeğiyle bacağından vurdu. Özgür Ö., kanlar içinde kalan Şerife Ç.'yi aracına alıp, yaklaşık 170 kilometre uzaklıktaki Karaman'a götürdü.

Özgür Ö., oğlu Gökhan Ö. ile birlikte otomobiliyle Konya'nın Kadınhanı ilçesinde oturan boşandığı eşi Şerife Ç.'nin yanına gitti. Burada çıkan tartışmada Özgür Ö., av tüfeğiyle ateş ederek Şerife Ç.'yi bacağından yaraladı. 

YARALI KADINI ARACA ALIP 170 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ KARAMAN'A GÖTÜRDÜ

Yaralı kadına ilk müdahaleyi oğlu Gökhan Ö. yaptı. Özgür Ö., daha sonra kanlar içinde kalan Şerife Ç.'yi aracına alıp, yaklaşık 170 kilometre uzaklıktaki Karaman'a götürdü. Şerife Ç., saat 01.30 sıralarında Karaman Valiliği önünden geçerken burada bekleyen polisleri görünce çığlık attı. Kadının çığlık sesini duyan polis de, aracı takip edip kısa sürede durdurdu. Kanlar içindeki Şerife Ç., kurtarılıp, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde bulunan Özgür Ö. ve oğlu Gökhan Ö. ise polis tarafından gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada ise bir adet av tüfeği ele geçirildi. 

GAZETECİLERE KÜFÜR ETTİ

Sağlık kontrolünden geçirilen Özgür Ö. ve oğlu Gökhan Ö., Konya'nın Kadınhanı ilçesinden gelen jandarma ekiplerine teslim edildi. Özgür Ö. gazetecilerin 'Eşinizi neden vurdunuz?' sorusuna ise küfür ederek cevap verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA