Onlar da 19 Mayıs'ı Atatürk'süz kutladı!

Onlar da 19 Mayıs'ı Atatürk'süz kutladı!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı gazetelerle verdiği ilanla kutlayan Turkcell'in Atatürk'ü ilanına koymayıp adını dahi anmaması sosyal medyada vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Yurdun dört bir yanından vatandaşlar Atasına koşmak için Ankara Anıtkabir'e koşuyor. Büyük firmalar da bugünü gazetelere verdikleri ilanlarla kutluyorlar.

Turkcell'in bugün gazetelerin arka sayfasına tam sayfa olarak verdiği ilan sosyal medyada büyük tepki çekiyor. Şirket bugün verdiği ilanda hiçbir şekilde Atatürk'ün ne görselini kullandı ne de adını andı.

TURKCELL İLANLARINDAN ATATÜRK'Ü ÇIKARDI 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hükümete yakın olan medya kuruluşlarına tam sayfa reklam veren Turkcell de ilanından 'Atatürk'ü Anma' bölümünü çıkardı. İlanda, "Türk gençliğinin ve Türk sporunun bayramı kutlu olsun! Gençliğimiz için tüm Türkiye'de spor seferberliği başlatıyoruz. Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Sprora Yönlendirme Projesi'yle Ne de olsa her şey Türk sporu için. #Turksporu" ifadelerini kullandı.

 

bayram_boyle_mi_kutlanir.jpg

Turkcell'in bu ilanına vatandaşlardan büyük tepki geldi.

ataturk.jpg

ata-009.jpg

at-002.jpg