ABD'li ünlü model ayıldığında yatağındaki adamı tanıyınca şok yaşadı

ABD'li ünlü model ayıldığında yatağındaki adamı tanıyınca şok yaşadı
Amerika Carolina'da 33 yaşındaki eski öğretmen ve OnlyFans modeli Amy Kupps, gece gittiği mekanda sarhoşken bir gençle tanışıp evinde cinsel ilişkiye girdi. Amy, sabah uyandığında ilişkiye girdiği kişinin eski öğrencisi olduğunu görünce büyük bir şok yaşadı.

Alkol şişede durduğu gibi durmadı

Alkol şişede durduğu gibi durmadı. Öğretmenliği bıraktıktan sonra OnlyFans modeli olarak geçimini sağlayan Amy Kupps, bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Sürekli alkol tüketen 33 yaşındaki kadın, kendisini göz hapsine alan kişiyi fark etti. Bir süre sonra genç adamın bakışlarına karşılık verip onunla tanıştı.

Sabaha karşı adamı evine götüren genç model, onunla ilişkiyi girdi. Uyandığında alkolün de etkisini yavaş yavaş kaybetmesiyle koynunda yatan adama dikkatlice bakınca bir yerden tanıdığını anımsadı. Adam da bu sırada gözlerini açtı. Kadına "Beni hatırladın mı" sorusuna kadın "Çıkartmaya çalışıyorum" yanıtını verdi. 

Genç adam Amy''e eski öğrencisi olduğunu söyleyip kanıtlamak için not defterini gösterdi. Hayatının şokunu yaşayan güzel model bir süre sonra eski öğrencisiyle ilişkisini koparmaya karar verdi. Ancak hamile kaldığını öğrenince bu planından vazgeçti.

Katolik olduğu için kürtaja karşı olduğunu bu nedenle çocuğu aldırmayacağını söyleyen olan Amy, finansal olarak çocuğuna bakacak güce sahip olduğunu söyledi.

İlgili Haberler