Onyekuru Galatasaray’da kalmak istiyor

Onyekuru Galatasaray’da kalmak istiyor
Galatasaray’ın sezon başı Everton’dan kiraladığı ve şampiyonlukta kritik rol oynayan Onyekuru’nu tercihi belli oldu. Golcü oyuncu bir yıl daha sarı kırmızılı formayı giymek istiyor.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru, göstermiş olduğu başarılı performans ile sarı-kırmızılıların 22. şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı.

Galatasaray yönetimi sezon sonu itibari ile sarı-kırmızılı takım ile kiralık sözleşmesi sona eren Henry Onyekuru'nun takımda kalması için girişimlerini sürdürüyor. Nijerayalı kanat oyuncusunun menajeri ise İspanyol basınına oyuncusunun geleceği hakkında konuştu.

İşte Onyekuru'nun menajerinin açıklamaları;

''İspanya'dan Valencia, Sevilla ve Betis'ten teklif aldık, Espanyol da Henry Onyekuru'yu istiyor, ancak Everton Henry Onyekuru'nun Galatasaray'daki gelişiminden memnun ve 1 yıl daha Galatasaray'da devam etmesini istiyor. Henry'de Galatasaray'da devam etmek istiyor."

Henry Onyekuru bu sezon Galatasaray formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 31 maçta 14 gol atarken, 4 asist yaptı. Tüm kulvarlarda oynadığı 44 maçta ise 16 gol atan Onyekuru, 6 de asist yaptı.