Ordu Büyükşehir Belediyesine büyük tepki! 15 milyon TL harcanan yerde ne park var ne de hastane

Ordu Büyükşehir Belediyesine büyük tepki! 15 milyon TL harcanan yerde ne park var ne de hastane
Ordu'da AKP’li belediyenin milyonlarca lira harcayarak inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü. Ancak yapılan bu çalışma sonrası hastane de yapılmadı. Konuyla ilgili konuşan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, "Şehir hastanesi yapılacak diye Botanik Parkı söktüler. Sonra hastaneden de vazgeçtiler. 15 milyon çöpe gitti." diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesine büyük tepki

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 15 milyon TL ödeyerek yaptırdığı botanik bahçe, hastane yapılacak denilerek söküldü. Ancak hastane de yapılmadı.

CHP'Lİ ADIGÜZEL İSYAN ETTİ

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, AKP'li Ordu Belediyesi'nin icraatını gündeme getirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin, 15 milyon TL'ye Botanik Parkı yaptırdığını belirten Adıgüzel, “Şehir hastanesi yapılacak diye Botanik Parkı söktüler. Sonra hastaneden de vazgeçtiler. 15 milyon çöpe gitti. Ne hastane var, ne botanik park, ne de soruşturma. Sahile Deniz Yıldızı diye bir proje yaptılar. Müteahhit bıraktı gitti, 400 bin TL heba oldu. Boztepe'de Cam Teras Projesi yapıp vazgeçtiler, proje bedeli olarak 360 bin TL. ödediler. Boztepe'de Macera Parkı yaptılar, açılıştan sonra kapatıp söktüler. 3.5 milyonu çöpe attılar.” dedi.

10botanik-16-9-1606792540.jpg

Devletin milyonlarca lirasını heba eden AKP'li belediyelere ses çıkarılmadığını savunan Adıgüzel, “Sonra Fındıklı'da tabela, İstanbul'da afiş masrafı diye soruşturma aç. Yüzsüzlüğün de bir sınırı var” diye konuştu.