Orhan Gencebay yaşadığı kazayı tüm detaylarıyla anlattı. Sevenlerini üzmüştü

Orhan Gencebay yaşadığı kazayı tüm detaylarıyla anlattı. Sevenlerini üzmüştü
Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kazayla sevenlerini üzmüştü. Yürüyüş yaptığı esnada bir çukura takılıp düşmüş ve sol işaret parmağı kırılmıştı. Evde tedavi edilen Gencebay yaşadığı kazayı tüm detaylarıyla anlattı.

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde evinin yakınlarında yürüyüş yaptığı sırada bir çukura takılıp düşmüş, özel bir hastanede röntgeni çekilen Gencebay'ın sol el işaret parmağının kırık olduğu belirlenmişti.

Doktor Muzaffer Gökhan Kahraman, Orhan Gencebay'ın tedavisini evinde yaptı. Orhan Gencebay'ın parmağının tedavi edildiği anları da eşi Sevim Emre kameraya aldı.

Elinde atel takılı olan ve tüm enstrüman çalan müzisyenler için parmakların çok önemli olduğunu belirten Gencebay, "Birkaç gece önce yürümek için yola çıktım. Bir hayli yürümüştüm. Akşam saat 20.00-21.00 sularıydı. Yol mu hatalıydı, ben mi hatalıydım bilmiyorum. Birden ayağım bir çukura girdi ve yüzükoyun yere düştüm.

Özellikle sol elimin altına düştüm. Gerçekten canım çok yanmıştı. Eve geldiğimde sol işaret parmağımla orta parmağım gerçekten çok şişmişti. Sevim hanım 'Bu parmak kırık.' dedi sol işaret parmağım için. Ben de hayır dedim. Bizim çok sevdiğimiz doktor kardeşimiz, arkadaşımız Muzaffer Bey'e haber verdik.

Hemen geldi ve beni doğru hastaneye götürdü. Hastanede röntgen çektik. Sevim Hanım haklı çıkmıştı. Gerçekten kırılmıştı benim sol işaret parmağım.

Muzaffer Bey tedaviye başladı. Atel takılı şu an elimde. 'Bir iki ay sürecek.' dedi. Bu olay benim için çok önemliydi. Aslında herkes için pek önemli olmayabilir.

Neden önemliydi çünkü ben enstrümanistim. Sazımı bir iki ay çalamayacaktım. Tüm enstrüman çalan müzisyenler için parmaklar çok önemlidir. Hayati önemlidir." dedi.

"PARMAKLARI YİNE SİZE HARİKA MÜZİKLERİNİ ÇALACAK"

Gencebay'ın eşi Sevim Emre de hem videoyu çekti hemde şu açıklamayı yaptı:

"Sevgili kardeşimiz Muzaffer Kahraman Bey geldiler, çok harika bir insan, harika bir hekim. Biz ona kendimizi emanet ediyoruz. Orhan Baba'nın parmağını şu anda tedavi ediyor. Hiç merak etmeyin Orhan Baba'nın sihirli parmakları yine size harika müziklerini çalacak. Çok sevgiler gönderiyorum herkese."

İlgili Haberler