Saray'ı şoka uğratan olayı Orhan Uğuroğlu açıkladı. Erdoğan'ın paylaşımından yakaladı

Saray'ı şoka uğratan olayı Orhan Uğuroğlu açıkladı. Erdoğan'ın paylaşımından yakaladı
Orhan Uğuroğlu'nun Erdoğan'ın AKP'nin 21. yıl mesajında herkesin gözünden kaçan ayrıntıyı yakaladı. İşte ayrıntılar...

Asgari ücret 5 bin 500 TL. Geçinemeyen vatandaşlar hergün art arda gelen zamlar, ödeyemedikleri fatura bedelleri sebebiyle isyanda. İktidar kanadı ise çözüm konusunda sessiz.

Anketlerde AKP''nin oylarındaki belirgin düşüş dikkat çekiyor. Yöneylem Araştırma’nın Türkiye Siyaset Paneli anketinde vatandaşların yüzde 62’isinin “bir an önce erken seçime gidilmesini istiyorum” dediğini paylaşmıştı.

Hal böyleyken AKP''nin 21. Yıl mesajına gelen beğeni ve yorumlar dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın sosyal medya hesabından paylaştığı 

"Türkiye devlet görevlisi 14 Ağustos 2001’de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Türkiye’ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara…" yorumuna gelen beğeni ve Retweet sayısı takipçi sayısının çok altında kaldı.

Gazeteci Orhan Uğuroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın sosyal medya hesabından yayınladığı 21. Yıl mesajına aldığı Retweet ve beğenilerine dikkat çekerek  konuyla ilgili paylaşımına "İşte Recep Tayyip Erdoğan''ın fiilen çöküşünün matematiksel göstergesi" notunu düştü.

"Erdoğan''ın fiilen çöküşünün matematiksel göstergesi"

İşte Orhan Uğuroğlu''nın paylaşımı;

 "İşte Recep Tayyip Erdoğan''ın fiilen çöküşünün matematiksel göstergesi: 
@RTErdogan
 #ErdoğanÇöküş

Takipçi sayısı: 19,2 milyon...

24 Saat önce attığı 21. Yıl mesajı;

Beğenen sadece: 29 bin 100 kişi
Retweet yapan sadece: 9 bin 941 kişi
Alıntı Retweet yapan sadece: 294 kişi..."

 

İlgili Haberler