Orhan Uğuroğlu'ndan büyük iddia. Erdoğan'ın aşı olmasını fırsat bilen milletvekilleri de aşı için hastaneye koştu!

Orhan Uğuroğlu'ndan büyük iddia. Erdoğan'ın aşı olmasını fırsat bilen milletvekilleri de aşı için hastaneye koştu!
Türkiye'nin korona virüsle mücadelesi sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Şehir Hastanesi'ne aşı olmak için geldi. Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ise sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Uğuroğlu, Erdoğan'la birlikte AKP milletvekillerinin de hastaneye geldiğini ve aşı olacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yanında Cumhurbaşkanlığı Sözcü İbrahim Kalın ve diğer görevliler olduğu halde aşı olmak için Ankara Şehir Hastanesi'ne geldi.

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ise, Erdoğan'ın aşı için hastaneye gelmesi ile ilgili Twitter'da dikkat çeken bir paylaşımlar yaptı.
Uğuroğlu, "Aşıda öncelik AKP'lilere. CNN Türk 30 dakikadır Erdoğan gelecek, aşı olacak diye Şehir Hastanesinin önünde boş binayı yayınlıyor. Makam arabaları ile AKP milletvekilleri de geldi Öncelik AKP'lilerin vatandaşın değil, canlı yayında net fotoğrafı izliyoruz." dedi.

Uğuroğlu diğer paylaşımında, "AKP'li milletvekilleri milleti değil kendilerini düşündüler... 'Önce can sonra canan' denir ya tam da öyle yaptılar... İşte önemli sorular: Çin aşısı mı olacaklar? Alman aşısı mı olacaklar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılacak aşının kare kodu açıklanacak mı?" dedi.

Uğuroğlu bir diğer paylaşımında ise, Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da birlikte hastaneye geldiğini ifade etti.