Orkun Kökçü kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Orkun Kökçü kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Orkun Kökçü’nün Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildikten sonra genç oyuncu sosyal medyada en çok aratılan isimlerinden biri oldu. Peki Orkun Kökçü kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı haberimizde!

Beşiktaş’ın uzun zamandır istediği Orkun Kökçü ile anlaştığı iddia edildi. Genç oyuncuyu Barcelona Mılan ve Schalke’nin yakından ilgilendiği oyuncu bu sene Feyenoord’un A takımında oynamaya başlayan genç yıldız gelecekte kendi mevkisinin yıldız oyuncularından olmasına kesin gözle bakılıyor

ORKUN KÖKÇÜ KİMDİR

29 Aralık 2000 Hollanda'nın Haarlem şehrinde doğan Orkun Kökçü, futbola Groningen altyapısında başladı. 2014 yılında Feyenoord altyapısına geçen Orkun Kökçü, burada A takıma kadar yükseldi. Bu sezon Feyenoord U21 formasıyla boy gösteren Orkun Kökçü, A takımının formasını da ligde 2 kez giydi ve 1 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.

Merkez orta sahada oynayan genç oyuncu, Feyenoord ile 2020 yılına kadar anlaşmalı. Hollandalı takımın U17, U19 ve U21 ekiplerinde forma giyen Kökçü, A takımında oynadığı ligde 2 maça çıktı ve 1 gol attı. Hollanda takımında toplam 55 maça çıkan oyucunun 19 golü var.

BABASI YALANLADI

Şu anda Hollandalı takımı ile 2020'e kadar sürecek anlaşması bulunan Kökçü'nün babası sosyal medyada ''Orkun Kökçü ile bu arkadaşın zikrettiği kulüpler ile herhangi bir ilişkisi şu an söz konusu değildir'' açıklamasında bulundu.