Ortadoğu değil Esenyurt

Ortadoğu değil Esenyurt
Esenyurt'ta sağanak yağışın ardından toprak kayması meydana geldi. İstinat duvarı araçların üzerine devrildi. Güvenlik kamera görüntüsünde toprağın üzerlerine geldiğini görenler, büyük panik yaşadı. Kendilerini adeta araçtan atan kişiler koşarak uzaklaştı.

Esenyurt'ta dün öğle saatlerinden sonra bir anda etkili olmaya başlayan şiddetli yağmur nedeniyle ilçede bulunan bir dere taştı. 

Taşan sular bir mahallede birçok bodrum katın sular altında kalmasına neden oldu. Şiddetli yağmur konteyner satışının yapıldığını arazide ise toprak kaymasına neden oldu. 

Kayma ile birlikte istinat duvarı, park halindeki araçların üzerine devrildi. Toprak altında kalan araçların kurtarılması için ekipler çalışma başlattı. Hasar tespit çalışması için araçlar olay yerinde bekletiliyor. 

 Toprak kaymasının görüntüleri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde bir kamyonete doğru toprak geldiği görülüyor. Komyonetin içindeki kişiler, araçlarından inerek kaçıştıkları görülüyor.

esenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto4.jpgesenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto5.jpgesenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto6.jpgesenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto1.jpgesenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto2.jpgesenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto3.jpgesenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto7.jpgesenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto8.jpgesenyurtta-toprak-kaymasi-o-anlar-kamerada-yeni-goruntu-7460-dhaphoto9.jpg