ÖSYM EKPSS tercih kılavuzu 2018 yayınlandı

ÖSYM EKPSS tercih kılavuzu 2018 yayınlandı
EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? Sorusu en sık aranılan konulardan biri oldu. ÖSYM'nin 29 Kasım'da kılavuzu yayınlanacağı duyuruldu. ÖSYM ekpss 2018/2 tercih sonuçları ne zaman açıklanır

Binlerce memur olmak isteyen vatandaşın merakla beklediği ekpss tercih kılavuzu 2018/2 yayınlandı mı? soruları çığ gibi büyüyor. ÖSYM bugün resmi internet sayfasından EKPSS tercih kılavuzunu erişime açıldı. Aylar aldığı puana göre kılavuzdan seçip tercih yapabilecek. Diğer bir soru ise memur adaylarının tercih sonuçları ne zaman açıklanacak oldu.  Öte yandan, EKPSS memur alımı üzerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  ilköğretim düzeyinden 198, ortaöğretim düzeyinden 534, önlisans düzeyinden 773, lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2 bin 504 kişi alınacak.

EKPSS TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI MI

2018 EKPSS Tercih kılavuzu yayınlandı. ÖSYM 29 Kasım tarihini vermişti fakat saat kaçta yayınlayacağını belirtmemişti. www.osym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaranızı yazıp ekpss tercihlerinizi yapabileceksiniz.

2018/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU

TABLO-1.İlkokul/Ortaokul/İlköğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği KadrolarTABLO-2.Ortaöğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği KadrolarTABLO-3.Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği KadrolarTABLO-4.Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği KadrolarÖzel Koşullarİlköğretim/Ortaokul/İlkokul Mezunları İçin Nitelik KodlarıOrtaöğretim Mezunları İçin Nitelik KodlarıÖn Lisans Mezunları İçin Nitelik KodlarıLisans Mezunları İçin Nitelik KodlarıMezun Olunan Ortaöğretim Alan/DalıMezun Olunan Ön Lisans ProgramıMezun Olunan Lisans ProgramıDilekçe

EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuyla ilgili ÖSYM'nin sınav takviminde henüz net bir bilgi yok.

EKPSS İLE ATANAN MEMUR/ HİZMETİ MAAŞLARI NE KADAR

Memur adayları atandıkları bölüme göre maaş durumları da değişiklik gösterebiliyor. 3.000 TL ve üzeri olduğu öğrenilmektedir.