Otogarda seçim telaşı

Otogarda seçim telaşı
İstanbul'un Bayrampaşa ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda seçim yoğunluğu yaşanıyor. Otobüsler otogara giriş ve çıkışlarda kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

YSK'nın kararının ardından yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için İstanbul'a oy kullanmaya gelenler nedeniyle otogarda yoğunluk yaşanıyor. Otobüslerin otogara giriş ve çıkışlarında yoğunluk oluşuyor. . Otobüs kuyrukları nedeniyle bazı yolcular otogara girmeden otobüslerden inip yürümeyi tercih ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için İstanbul'a oy kullanmaya gelenler nedeniyle otogarda yoğunluk yaşanıyor. Giriş ve çıkıştaki otobüs kuyrukları nedeniyle bazı yolcular otogara girmeden inip yürümeyi tercih etti. Giresun'dan geldiğini söyleyen Mehmet Kıyak, "Giresun'dan oy kullanmak için geldik. 16 saattir yoldayız. Yollar çok yoğundu" dedi. Bursa'da okuyup oy kullanmak için İstanbul'a gelen Mehmet Faruk Öz ise, "Bursa'dan geliyorum saat 08.00'de bindim. Yollarda yoğunluk vardı. Oyumu kullanmak için geldim. Oyumu kullanıp yarın tekrar Bursa'ya döneceğim" diye konuştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarın yoğunluk havadan da görüntülendi.

otogar-(3).jpg