Otomobili stop ettiren kardeşini öldürdü

Otomobili stop ettiren kardeşini öldürdü
Adana'da cezaevinden yeni çıkan kanser hastası şahıs, otomobili stop ettirdiği gerekçesiyle kavga ettiği kardeşini öldürdü.

Adana'da bir süre önce cezaevinden çıkan 41 yaşındaki Cengiz Ağırman, birlikte gezdikleri otomobili bir kaç kez stop ettirdiği için tartıştığı kardeşi 37 yaşındaki Murat Ağırman'ı bıçaklayarak öldürdü. Katil ağabey, tutuklandı.

"SEN KULLANAMIYORSAN VER BEN KULLANAYIM"

Olay Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi'nde 11 Eylül 2016 günü Kurban Bayramıarifesinde meydana geldi. İddiaya göre Murat A. (37), cezaevinden çıkan kanser hastası ağabeyi Cengiz A. (41) ile diğer ağabeyi Cemal A.'yı (39) alarak otomobiliyle gezmeye çıktı. Ancak Murat A. gezerken otomobili stop ettirdi. Ağabey Cengiz A, "Sen kullanamıyorsan ver ben kullanayım" dedi. Ancak Murat A., "Hayır olmaz ben kullanacağım" dedi.

KAVGA ÇIKTI, KARDEŞİNİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Art arda Murat A. otomobili iki kez daha stop ettirince Cengiz A. otomobili kendisi kullanmak için ısrar etti. Ağabey kardeş arasında çıkan kavgada Cengiz A., bıçakla kardeşini kalbinden ve karnından bıçakladı. Cemal A. bu olaya engel olmaya çalıştı ancak başaramadı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kardeşini kanlar içinde gören iki ağabey, hemen en yakındaki tıp merkezine götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Murat A., durumu ağır olduğu için Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Murat A. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, iki ağabeyi de gözaltına aldı. Zanlıların ifadelerini alan polis ekipleri, Murat Ağırman'ın kanser olan ve hastalığı nedeniyle bir süre önce cezaevinden tahliye edilen Cengiz Ağırman tarafından, kendisine ait otomobili "stop ettirdiği" için çıkan tartışma sonucu öldürüldüğünü tespit etti.

ADLİ TIPA GETİRİLİRKEN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanan 2 ağabey, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi. Bu arada, zanlılardan Cemal Ağırman'ın adli tıp birimine getirilişi sırasında ağladığı görüldü.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Cengiz Ağırman tutuklandı, Cemal Ağırman ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hayatını kaybeden Murat A. ise bayramın ilk günü toprağa verildi.