Oya Aydoğan hayatını kaybetti

Oya Aydoğan hayatını kaybetti
Oya Aydoğan'dan acı haber geldi. Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti.

Tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybeden sanatçı Oya Aydoğan için yarın Cemal Reşit Rey Kongre Salonu'nda tören düzenlenecek. Ünlü sanatçı ikindi vakti Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'na defnedilecek.

CENAZE LEVENT CAMİİ'NDEN KALDIRILACAK

Cenaze programını ünlü sanatçının oğlu Gurur Aydoğdu açıkladı. Hastane önünde bekleyen gazetecilerin yanına gelen Gurur Aydoğdu, "Eminim ki Türkiye'nin çok sevdiği, benim de en değerlim Oya Aydoğan'ım bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Yarın saat 14:30 da Cemal Reşit Rey Kongre salonunda anma töreni düzenleyeceğiz. Ardından Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Ulus Mezarlığı'nda defnedeceğiz. Bütün sevenlerini cenaze törenine bekliyoruz" dedi. Ulus Mezarlığı'nda defnedilmesinin kendi isteği olduğunu söyleyen Gurur Aydoğdu, "Çok değerli bir insandı. Yardımseverdi. Hastalık çok ani geldi. Ameliyattan güçlü çıktıktan sonra aslında ümitlerim yeşermişti. Ancak bir hafta sonucunda bu kötü haberi aldık. İnşallah mekanı cennet olur" diye konuştu.