Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kare

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkından ilk kare
En son Masumlar Apartmanı' dizisinde kamera karşısına geçen Aslıhan Gürbüz ile 'Mahkum’ dizisindeki performansıyla hayranlık uyandıran İsmail hacıoğlu arasında aşk dedikoduları çıkmış ve bu dedikoduların doğru olduğu da kısa süre sonra ortaya çıkmıştı. Ünlü çiftten ilk paylaşım geldi.

Yaşadığı aşklarla magazin gündeminden düşmeyen İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz haftalarda yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. 36 yaşındaki oyuncu, dört aydır birlikte olduğu, kendisinden üç yaş büyük meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile ilk kez Çeşme''de objektiflere yansımıştı.

Gözlerden uzak aşklarını yaşamayı tercih eden yeni sevgililer, akşam yemeğinde kendilerine eşlik eden Selim Bayrak ve sevgilisi Emel Karaköse, patlayan flaşlar karşısında ne yapacaklarını şaşırmıştı. Basın mensuplarına "İyi akşamlar" diyen Hacıoğlu ve Gürbüz, araçlarına binerek oradan uzaklaşmışlardı.

''ÇOK AĞLAŞIYORUZ ASLI''MLA BİZ'' 

Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden İsmail Hacıoğlu-Aslıhan Gürbüz çiftinden ilk paylaşım geldi. Hacıoğlu, Gürbüz ile fotoğrafını "Çok ağlaşıyoruz Aslı''mla biz" notuyla paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelen paylaşıma Nur Fettahoğlu da kayıtsız kalmadı. Güzel oyuncu, arkadaşlarının fotoğrafına "Severim sizi" yorumunu yaptı.

Sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Aslıhan Gürbüz de aynı kareyi Instagram hesabının hikayeler kısmından siyah kalp emojisiyle paylaştı.

İlgili Haberler