Ozan Arif'e İstanbul'da muhteşem anma

Ozan Arif'e İstanbul'da muhteşem anma
Milliyetçi - Ülkücü hareketin efsane isimlerinden Ozan Arif (Şirin) vefatının 3. yıldönününde Samsun'dan sonra İstanbul'da da sevenleri tarafından anıldı

İstanbul''daki anma etkinliği Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi''nde yapıldı.

Öncülüğünü Oğuzhan Hasar''ın yaptığı bir ekip tarafından düzenlenen etkinliğe katılanlar arasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve CHP Milletvekili Atilla Sertel de vardı.

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı''yla başlayan programın açılışında okunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun mesajları salondaki davetlilerce coşkuyla alkışlandı.

Açılış konuşmasını yapan Oğuzhan Hasar, Türk milliyetçileri ve Ülkücü Hareket üzerinde büyük hakkı olan Ozan Arif''in hakkını teslim için bu programı tertiplediklerini belirterek bu konuda kendilerine destek olan kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti. Törende söz verilen Cevat Saraç da Ozan Arif''in Avrupa yıllarında tanık olduğu mücadelesini anlatıp, "1974 yılında Türkiye''de başlayan dostluğumuz 1980 darbesi sonrasında Avrupa''da yollarımızın kesişmesiyle daha da perçinlendi. Ozan Arif Türk milletinin ozanıydı. Son nefesine kadar çizgisinden bir milim sapmadı" diye konuştu.

"Çağımızın Dede Korkutu Ozan Ozan Arif" adlı sinevizyon gösterisinin ardından program, sanatçıların Ozan Arif''e ait şiir ve şarkıları seslendirmesiyle devam etti. Her yıl yapmayı hedefledikleri bu etkinliği geçen yıl korona salgını sebebiyle gerçekleştiremediklerini belirten Oğuzhan Hasar, seneye 4''üncüsünü yapacakları anma etkinliğinde buluşmak dileğiyle bütün katılımcılara şükranlarını sunarak alkışlar arasında programı sonlandırdı.

İlgili Haberler