Ozan Bingöl: "TRT'nin paraları nereye harcadığını paylaşmanız gerekir"

Ozan Bingöl: "TRT'nin paraları nereye harcadığını paylaşmanız gerekir"
Vergi Uzmanı Bingöl, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in, “Halkımız, TRT’nin yaptığı haberlerin hepsine güveniyor" açıklamalarını eleştirdi. Bingöl, "halkın size güvenebilmesi için öncelikle halkın paralarını nereye harcadığınızı paylaşmanız gerekir" dedi.

5. Küresel Haber Forumu’nda geçtiğimiz gün konuşma yapan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren "Halkımız, TRT’nin yaptığı haberlerin hepsine güveniyor. TRT olarak yapmaya çalıştığımız şey de gerçekten izleyicilerimize her zaman doğru haberi vermek, verdiğimiz her haberi kontrol etmek ve haberin içerisinde yanlış bilgi olmamasına son derece dikkat etmek”  ifadelerini kullanmıştı. 

Eren'in bu açıklamalarına Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl'den tepki geldi. Bingöl Twitter'dan yaptığı paylaşımda TRT Genel Müdürü Eren'e TRT'nin faaliyet raporunu sordu. "Tarihinde ilk defa sayenizde son 2 yıldır faaliyet raporu yok!" diyen Bingöl, "halkın size güvenebilmesi için öncelikle halkın paralarıyla finanse ettiğiniz TRT’nin bu paraları nereye harcadığını halk ile paylaşmanız gerekir!" şeklinde tepki gösterdi. 

İşte Bingöl'ün TRT Genel Müdürü Eren'e yönelik paylaşımı:

ozan-res.jpg

İlgili Haberler