Ozan Gündoğdu'dan iktidara ağır suçlama. Bakanlar hop oturup hop kalkacak

Ozan Gündoğdu'dan iktidara ağır suçlama. Bakanlar hop oturup hop kalkacak
Erdoğan'ın açıklamaları doları körükledi. Doların 17 lirayı aştığı sıralarda Halk TV yazarı Ozan Gündoğdu'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Gündoğdu, "Ekonomi bakanı tekstil ihracatçısı, turizm bakanı oteller zinciri sahibi, sağlık bakanı hastane patronu. Dolar yükseldikçe ekonomi bakanının işleri artıyor." dedi.

Faiz artırımına gidilebileceği iddiaları gündeme gelirken Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada "faiz indirimi" ısrarını yineledi. Erdoğan''ın "Kimse bizden şunu beklemesin, bu iktidar faizi artırmayacaktır, tam aksine biz faizi düşürmeye devam edeceğiz" açıklaması doları körükledi. Erdoğan''ın açıklama yaptığı sıralarda 16,58 lira olan dolar kuru, hızlı bir yükseliş trendine girerek bugün 17,15 liraya ulaştı. Erdoğan''ın dolar ısrarına yönelik tartışmalar devam ederken Halk TV yazarı Ozan Gündoğdu''dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Twitter''da yaptığı paylaşımda ekonomide yaşananların "beceriksizlik" değil, "kasten gerçekleşen bir saldırı" olduğunu belirten Gündoğdu "%1’in %99’a saldırısı… 200-300 bin ailenin, yanlarına aldıkları devlet gücüyle 85 milyona saldırısı…" dedi.

Gündoğdu bu mesajını alıntılayarak yaptığı 2''inci paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Şu krizde kabine üyelerinin tümü zenginleşiyor. Ekonomi bakanı tekstil ihracatçısı, turizm bakanı oteller zinciri sahibi, sağlık bakanı hastane patronu. Dolar yükseldikçe ekonomi bakanının işleri artıyor. Açık bir ekonomik saldırı altındayız ama dış değil ''iç güçler'' saldırıyor."

İlgili Haberler