Ozan Tufan: Çok mutlu ve gururluyum

Ozan Tufan: Çok mutlu ve gururluyum
Fenerbahçe ile sözleşmesini 3+1 yıl daha uzatan genç futbolcu Ozan Tufan, yaptığı açıklamada, Sarı-Lacivertli formayı uzun yıllar boyunca taşıyacağı için mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.

Fenerbahçe ile sözleşmesini 3+1 yıl daha uzatan 24 yaşındaki genç futbolcu Ozan Tufan, Sarı-Lacivertli kulüple nikah tazelemesinin ardından kişisel sosyal medya hesabından paylaşıma bulundu. genç futbolcu, sözleşme yenilediği ve uzun yıllar boyunca Fenerbahçe forması giymekten mutluluk duyacağını belirterek, " Uzun bir aradan sonra formamla yeniden buluştuğum bu sezon başından itibaren Fenerbahçe’m ve bu yıl kazanacağımız şampiyonluk dışında hiçbir odağım yok. Sözleşmemin sonuna geldiğim bu yıl, gelen teklifler dahil olmak üzere Fenerbahçe’de kalmak dışında hiçbir fikri aklımdan geçirmedim" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli formayı uzun yıllar daha giyeceği için mutlu olduğunu vurgulayan Tufan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Fenerbahçe Ailem; Sarı lacivertli formaya kavuştuğum ilk sözleşmemin 5'inci yılını geride bırakıyorum. Uzun bir aradan sonra formamla yeniden buluştuğum bu sezon başından itibaren Fenerbahçe’m ve bu yıl kazanacağımız şampiyonluk dışında hiçbir odağım yok. Sözleşmemin sonuna geldiğim bu yıl, gelen teklifler dahil olmak üzere Fenerbahçe’de kalmak dışında hiçbir fikri aklımdan geçirmedim. Bugün, çatısı altında olmaktan onur duyduğum, yeşil sahada armasını gururla taşıdığım kulübüm Fenerbahçe ile 3+1 yıl daha sözleşme imzaladım. Bu formayı daha uzun yıllar taşıyacağım için çok mutlu ve gururluyum. Emre ağabeyin koluma taktığı kaptanlık pazubandını yıllarca başarıyla taşımak, bu büyük kulübe şampiyonluklar kazandırmak için elimden geleni yapacağım! Sözleşme yenileme sürecinde emeği geçen başta başkanımız Ali Koç, Semih Özsoy, teknik direktörümüz Ersun Yanal, Volkan Demirel ve kaptanımız Emre Belözoğlu’na teşekkür ederim."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SADECE #FENERBAHÇE! ????????

Ozan Tufan (@ozan)'in paylaştığı bir gönderi ()

İlgili Haberler