Ozan Tufan'dan flaş açıklama. ''Kırgınım''

Ozan Tufan'dan flaş açıklama. ''Kırgınım''
Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, yarın oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı nedeniyle sezonu erken açan Fenerbahçe ''de hazırlıklar tüm hızıyla sürerken bir yandan da hazırlık maçları devam ediyor.

Sarı Lacivertliler, yarın Acun Ilıcalı''nın sahibi olduğu Championship takımı Hull City ile karşılaşacak. Maç öncesi Acun Ilıcalı ve Ozan Tufan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe''de son dönemde İsmail Kartal ile yaşadığı sorunun ardından kadro dışı kalan tecrübeli orta saha yeni sezon başlamadan Hull City''ye transfer oldu. Basın toplantısında Ozan Tufan''ın sözleri ise şimdiden büyük yankı uyandırdı.

İşte Ozan Tufan''ın açıklamaları;

"Tabii ki kırgınlıklarım var. Çünkü hak edilmemiş bir şey var... Benim yaşamadığım bir sorun yaşamışım gibi lanse edildi. O yüzden bir kırgınlık var..."

"Son yaşanılan olaydan çoğu kişi haberdar bile değil. Bunları konuşmak için daha sonra Acun ağabeyden müsaade alacağım. Şu an Hull City''ye odaklanmış durumdayım. Burada en iyi şekilde kendimi göstereceğim."

"Kısa bir süre de olsa Premier League''de oynadım ve şimdi Hull City’i oraya çıkarabilmek için çok çalışacağız."

ACUN ILICALI''DA KONUŞTU

"Benim hayalim, Türk halkının sahiplendiği bir takım olmak. İşte bu benim hayalim. Avrupa''nın bir ucundaki İngiltere ile Türk insanını öyle bir birleştireceğiz ki dünyaya örnek olacağız.

Ali Koç''a teşekkür ediyorum. Bize yakınlık gösterdiler. Ben de ilk teklifimi sevgili Ozan''a yaptım. Projeme inanan, maddiyatı hiç konuşmayan ve sadece başarıya odaklanmış bir futbolcu. Kendisiyle çok kısa bir görüşme yaptık. 3-4 dakikada zaten anlaştık.

Türkiye''den bir transferimiz daha var. Umarım en kısa sürede Doğukan''la da anlaşmamızı tamamlayacağız.

Galatasaray ve Beşiktaş''la da hazırlık maçı yapmak istiyoruz."

İlgili Haberler