Ozan Tufan kararını verdi

Ozan Tufan kararını verdi
Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sone erecek ve takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Ozan Tufan kararını verdi. Sezon başından bu yana oynadığı futbolla göz dolduran milli oyuncu kariyerine sarı lacivertlilerde devam edecek.

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren Ozan Tufan ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tecrübeli oyuncu, sarı lacivertlilerle 5 yıllık yeni bir sözleşme için el sıkıştı. Tarafların önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek milli futbolcu, sarı-lacivertlilerle yeni anlaşmaya vardı. Yönetimle el sıkışan Ozan Tufan, 2024’e kadar kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye önümüzdeki günlerde imza atacak.

Sözcü gazetesinden Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre, Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’yle nikah tazeleme süreci 11 Aralık’ta mutlu sonuçlandı. Başkan Ali Koç’un Samandıra ziyareti sırasında Semih Özsoy, Ozan Tufan, Ersun Yanal ve Volkan Demirel’in de yer aldığı bir toplantı yapıldı.

Bu görüşmeye, menajeri Mirsad Türkcan da telefonla katıldı. Ozan’la 4 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşıldı. 24 yaşındaki futbolcu, kontratının Türk Lirası’na çevrilmesini de kabul etti. Ozan Tufan sezon başına yaklaşık 10-12 milyon TL kazanacak. Parayı değil kaptanlığı seçtim

Ozan Tufan, gelecek sezon 1. kaptanlığa getirilecek. Bu gelişmenin Ozan’ın kalmasında da etkili olduğu öğrenildi. Yuvada kalmak için önemli bir fedakârlıkta bulunan başarılı futbolcunun, “Ben Fenerbahçe’den para için ayrılan futbolcu olmam. Futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe kaptanı Ozan olarak anılmak istiyorum” dediği bildirildi. Milli yıldız, yeni kontratta emeği geçen Ali Koç ve Ersun Yanal’a da teşekkür etti.