Özdağ, FETÖ'nün TSK'daki işgal girişimini anlattı

Özdağ, FETÖ'nün TSK'daki işgal girişimini anlattı
Katıldığı televizyon programında FETÖ'nün TSK yapılanmasıyla ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, GAT'ya atanan kişinin Fetih namazı kıldığını, bunun gerekçesinin de 'orayı işgal edilecek yer' olarak görmesi olduğunu söyledi.

Süha Çardaklı / YENİÇAĞ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Halk TV'de Fatih Ertürk'ün sunup yönettiği 'Türkiye Nereye?' adlı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün TSK yapılanmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdağ, hükümetin harbiyelileri FETÖ'cülerden korumadığını, Atatürkçü askerlerin ordudan atılmalarına seyirci kaldıklarını söyledi. 

GATA ile ilgili de dikkat çeken bir iddiada bulunan Özdağ, "Askeri hastaneler kaldırıldıktan sonra göreve getirilen kişi Fetih namazı kılıyordu. Çünkü orayı işgal edilecek bir yer olarak görüyor" dedi.

'REİS KİMDİR?' SORUSUNA CEVAP VEREMEYİNCE MÜLAKATTAN ATILDI

Prof. Dr. Özdağ, askeri okul mülakatına giren bir öğrenciye "Reis kimdir?" şeklinde soru yöneltiğini söyledi.

Özdağ, şunları kaydetti:

"Bugün bir avukat arkadaşım müvekkilinin oğlunun başına geleni anlattı. Çocuk sınava giriyor. 'Reis kimdir?' diye soruyorlar. Çocuğun da ilgisi yok, 'Temel reis mi?' diyor. 'Çık dışarı' diyorlar, mülakattan atıyorlar."