Özdağ’dan, Erdoğan’ın o çağrısına tepki

Özdağ’dan, Erdoğan’ın o çağrısına tepki
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "AKP bayrağı altında birleşelim" çağrısına tepki gösterdi. Özdağ, "Biz al bayrak altında toplanıyoruz" dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Halk TV’de katıldığı Türkiye Nereye? programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özdağ, "Suriye yönetimi ile temasa geçmezsek sadece Suriye’nin parçalanmasına giden sürece katkı vermiş oluruz" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, sözlerine şöyle devam etti:

"Terör örgütü PKK/PYD’nin dünyaya yeterince anlatmadığını belirtirken, “Bu örgüt kendini IŞİD’e karşı savaşan özgür savaşçıları olarak dünyaya tanıttı. Bugün Fransa’da 183 sinema salonunda PYD’li Kadın Savaşçılar adında bir belgesel yayına girdi. ABD’de Türkiye’ye yönelik şeytanlaştırma politikası var. Eğlence programlarında bile bu harekat konuşuluyor. Türkiye elindeki güçlü argümanları gündeme getirmiyor. Propaganda savaşını düzgün yürütmüyor.

Ne yapıyor Türkiye? Meclis’te hepimiz evet oyu verdik. TSK’nın harekatı için Milli birlik dedik. Erdoğan, ‘Herkesi AKP’ye davet ediyorum” dedi. Bir dakika biz AKP bayrağı altında toplanmak istemiyoruz ki kardeşim biz Al bayrak altında toplanıyoruz. Senin siyasetlerini yanlış buluyoruz. Türkiye’nin başını belaya sokacak politikalar olarak görüyoruz."

İlgili Haberler