Özgür Özel: "Bahçeli dükkanı kapattı"

Özgür Özel: "Bahçeli dükkanı kapattı"
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Sayın Devlet Bahçeli dükkanı kapattı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Manisa’da, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Özel, “Sayın Devlet Bahçeli dükkanı kapattı. Bir Milliyetçi Hareket Partisi vardı muhalif kimliğiyle. Sayın Bahçeli, hiçbirimizin söylemediği hırçınlıktaki sözleri Recep Tayyip Erdoğan’a söylerdi" ifadelerini kullandı.

"Sonra ne olduysa oldu, patron çıldırdı ve dükkanı kapattı" diyen Özel sözlerine şöyle devam etti:

"MHP ortadan ikiye bölündü. 60 yıllık Milliyetçi Hareket Partisi’nin içerisinden bir parti daha çıktı. Şimdi kalkmış diyor ki o bazılarını tatile göndersin. Bizim tatile ihtiyacımız yok Sayın Bahçeli. Tatili yapan muhalefet partisiyiz diye Meclis’e girip, iktidar partisinin yancılığını yapan sizin partinizdir. Biz emekliler için, yaşa takılanlar için, emekçiler için, askeri ücretliler için, sendikal haklarından mahrum bırakılmış işçiler için, dünyanın en pahalı mazotunu kullanan çiftçiler için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Tatile siz çıktınız. Muhalefeti bıraktınız. Milletin anasını ağlatanlarla da kol kola girdiniz."