Özgür Özel: "Erken seçime dünden razı bugünden hazırız"

Özgür Özel: "Erken seçime dünden razı bugünden hazırız"
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Denizli'de yaptığı konuşmada "Erken seçime dünden razı bugünden hazırız. Artık seçmen CHP'ye kızını isteyen damada ya da oğluna kız bakar gibi bakıyor" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 37. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, CHP kongrelerinin huzur, barış ve kardeşlik içinde, iktidar yürüyüşünün umudunu taşıyan gülen gözlerle yapıldığını söyledi.

Özel, şöyle konuştu:

"Erken seçime dünden razı bugünden hazırız. Gidin il başkanının odasına girin, kapıyı kapatın ve söyleyeceklerinizi söyleyin. Ama sosyal medyadan birilerine laf vermeyin. Artık seçmen CHP'ye kızını isteyen damada ya da oğluna kız bakar gibi bakıyor. Eskisi gibi değil. Bakacak ve 'Bundan olur mu' diyecek. 'Buna en kıymetli varlığımı emanet edebilir miyim' diye bakacak bize. Bunlar 'Türkiye'yi yönetirler mi' diye bakacak. Bunlar 'Kavga etmeden, çalmadan çırpmadan adil bir şekilde yönetirler mi' diye bakacak. Bizde bunları görürse emin olunuz ki 29 Ekim 2023'teki orada oturan cumhurbaşkanıyla Atatürk de bütün Türkiye de gurur duyacak. Bunun için demokratik süreçleri aksatmadan, birilerine laf söz vermeden, kesinlikle parti içinde bir kavga, kargaşa yaratmadan bu partinin bu ülkeyi en iyi şekilde yönetebileceğine olan inancı köpürtelim."