Özgür Tandoğan: Isparta'nın İYİ Parti adayını vatandaş belirledi

Özgür Tandoğan: Isparta'nın İYİ Parti adayını vatandaş belirledi
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, Isparta Belediye Başkan adayı için kamuoyu yoklaması yaptıklarını ve vatandaşın talebi doğrultusunda belirlediklerini söyledi.

Sümeyra KIRCA

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, Isparta Belediye Başkan adayı için kamuoyu yoklaması yaptıklarını ve vatandaşın talebi doğrultusunda belirlediklerini söyledi. Şehrin ileri gelenleri, esnaf ve halk bazında, 'Nasıl bir belediye başkanı istiyorsunuz? Nasıl bir belediyecilik hayaliniz var?' diye kamuoyunun fikrini sorduklarını belirten Tandoğan, şunları söyledi: "Tüm verileri bir araya getirdiğimizde hem il yönetimi hem de merkez ilçe yönetimi olarak Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu isminde karar kıldık. Genel merkezimizin onayını da alarak 9 yıla yakın süredir Isparta Barosu'nda  başkanlık görevini yürüten Gökmen Bey ile görüştük ve adaylığını 4 Aralık 2018 tarihinde İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin kendisine rozet takmasıyla deklare ettik. 5 Aralık 2018 tarihinde hem partililerimiz hem de halkımız kendisini Isparta girişinde büyük bir teveccüh ile karşıladı ve Isparta'ya adım atar atmaz çalışmalarımıza başladık."

Geçtiğimiz eylül ayında Isparta İl Başkanlığı görevine getirildiğini vurgulayan Tandoğan, göreve gelir gelmez proje ve planlama ekipleri kurduklarını kaydetti. İYİ Parti İl Teşkilatı olarak modern belediyecilik konusunda çalıştıklarını dile getiren Tandoğan, "Proje ekibi, Gökmen Bey'in projelerini de kapsayan detaylı bir rapor hazırlıyor. Planlama ekibi ise cadde cadde, sokak sokak günlük ziyaret programı hazırlıyor" dedi. Yerel seçimdeki hedeflerini paylaşan Tandoğan şöyle konuştu: "Hedefimiz il, ilçe ve beldelerimizde bulunan 22 belediyenin de İYİ Parti tarafından kazanmasını sağlamak, halkımızı liyakat esasına uygun olarak modern, güçlü ve en önemlisi adil belediyecilikle tanıştırmak."