Özgürlüğün bedeli 15 milyon TL! Özcan Deniz iki arada bir derede kaldı

Özgürlüğün bedeli 15 milyon TL! Özcan Deniz iki arada bir derede kaldı
Özcan Deniz ile Feyza Aktan çifti 15 aylık evliliklerini Haziran'da 2019'da sona erdirmiş ancak kısa süre sonra yeniden barışmıştı. Kuzey adında oğulları olan çiftin yeniden evleneceği düşünülürken Feyza Aktan cephesinden şaşırtan bir hamle geldi: "Ya yeniden evlenelim ya da bana istediğim 15 milyon TL tazminatı ver." 

15 aylık evliliklerini 2019 Haziran'da bitiren Özcan Deniz ile Feyza Aktan, kısa süre sonra barıştı. Ancak ikili arasında yine kriz çıktı. Dedikoduya göre Aktan, oyuncuya 'Ya yeniden evlenelim ya da bana istediğim 15 milyon TL tazminatı ver' diye rest çekti.

Takvim'in haberine göre; Özcan Deniz'le Feyza Aktan arasında yine kriz çıktı. İkili, 15 aylık evliliklerini Haziran'da 2019'da sona erdirmiş ancak kısa süre sonra yeniden barışmıştı.Kuzey adında oğulları olan çiftin yeniden evleneceği düşünülürken Aktan cephesinden şaşırtan bir hamle geldi. 28 yaşındaki güzel, geçtiğimiz gün 48 yaşındaki Deniz'i Instagram'da takip etmeyi bıraktı.

YENİDEN NİKAH İSTİYOR.

Zekeriyaköy'de bitişik villalarda yaşayan eski eşlerden Feyza Aktan, iddiaya göre Özcan Deniz'e resti çekti. Aktan'ın yakışıklı oyuncuya "Yeniden evlenelim ya da bana istediğim 15 milyon TL'lik tazminatı ver" dediği iddia edildi. Bu arada çiftin boşanma nedeni olarak Feyza Aktan'ın ünlü oyuncuyu Aslı Enver'den kıskanması gösterilmişti.