Özlem Gürses’ten gündeme bomba gibi düşen iddia! Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Özlem Gürses’ten gündeme bomba gibi düşen iddia! Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
Gazeteci Özlem Gürses, Youtube kanalında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı için gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

Gürses, aldığı bilgiyi paylaşmadan önce Habertürk yazarı Fatih Altaylı’nın bugünkü yazısından bahsetti.

Altaylı yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmayacağını ayrıca İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da aday göstermeyeceğini ileri sürmüştü.

Gazeteci Özlem Gürses, Youtube kanalında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının İYİ Parti lideri Meral Akşener olacağını iddia etti.

Gürses, konuyla ilgili birkaç kişiyle görüştüğünü belirterek, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığının giderek güçlendiğini söyledi.

“EN POPÜLER CEVAPLARDAN BİRİ MERAL AKŞENER”

İşte Gürses’in yaptığı o açıklama:

"Fatih Altaylı bugün bir yazı yazdı. Ortak aday Kemal Kılıçdaroğlu olmayacak ama Ekrem İmamoğlu’nu da aday yapmayacak dedi. O zaman bir soru ortaya çıkıyor. Peki aday kim olacak? Kemal Kılıçdaroğlu aday olmayacaksa, Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş’ı da aday yapmayacaksa aday kim olacak şeklinde bir soru gündeme geliyor. Valla o soruya verilen en popüler cevaplardan biri Meral Akşener oldu bugün. Ben birkaç kişiyle konuştum. Dediler ki Meral Akşener’in adaylığı giderek güçleniyor. Yani ilginç, Meral Akşener bizzat Halk Tv ekranlarında ben Cumhurbaşkanı falan olmak istemiyorum, Başbakan olacağım dedi."

İlgili Haberler