Öznur "Mendeli'den Telafer'e selam olsun Türkmeneline"

Öznur "Mendeli'den Telafer'e selam olsun Türkmeneline"
Ortadoğu’nun Cahşları kitabının yazarı Hakkı Öznur, Türkiyem Tv'de Lütfü Şehsuvaroğlu'nun hazırlayıp sunduğu Gün Demi programının konuğu oldu.

6 ciltlik, “Ülkücü Hareket”  2 ciltlik, “Derin Sol”   3 ciltlik, “Muhsin Yazıcıoğlu Külliyatı”, “1993 Örtülü Darbe”, “Cahşların Savaşı” adlı kitapların yazarı, şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol ve dava arkadaşı Ülkücü Hareketin önde gelen isimlerinden,  araştırmacı yazar Hakkı Öznur,  yayına sunduğu 2 ciltlik "Ortadoğu’nun Cahşları" kitapları ile tarihe ışık tutmaya devam etti.

1907’de Barzani ailesinin lideri Abdüsselam ile başlayan, Mustafa Barzani ve oğulları İdris ve Mesud Barzani’yle günümüze kadar devam eden bir ihanet süreci olduğunu belirten Öznur, Muhsin Yazıcıoğlu'nun 18 Temmuz 2007 yılında kullandığı  " Diyarbakır'da yargılar, Habur'da asarım" sözlerini hatırltarak, "işbirlikçi  Barzani ailesinin her türlü istihbarat servisleriyle dünden bugüne bağlantısı ve ilişkisi var" dedi.

Kerkük bin yıllık Türk şehridir diyen Öznur "Mendeli'den Telafer'e selam olsun Türkmeneline" ifadelerini kullandı.

PYD/PKK, İsrail, Abd ve İngiltere'nin taşeronlarıdır sözlerini kullanan Hakkı Öznur, İncirelik ve Abd üstlerinin dderhal kapatılması gerekliliğine işaret etti.