Pahalılığa rağmen her gelir grubu tatile çıkabiliyormuş. Yağcılıkta Mehmet Barlas'ın pabucunu dama atan yazı

Pahalılığa rağmen her gelir grubu tatile çıkabiliyormuş. Yağcılıkta Mehmet Barlas'ın pabucunu dama atan yazı
Bugünkü yazısında "Pahalılık yakınmalarına rağmen hangi gelir grubu olursa olsun tatilden vazgeçmek kimsenin aklına gelmemiş" diyen Sabah yazarı Şebnem Bursalı, "Ankara'nın dışına çıktığınızda Büyük Türkiye yolunda ne kadar emin adımlarla ilerlediğimizi çok daha net görüyorsunuz..." ifadelerini kullandı.

Sabah Yazarı Şebnem Bursalı, bugün yayımlanan Büyük Türkiye’de Nereden Nereye başlıklı yazısında "Pahalılık yakınmalarının" muhalefettin algı operasyonu olduğunu ve her gelir grubunun tatile çıkabildiğini söyledi.

Bursalı yazısında, "Çok uzun yıllardır yapmadığım tatilin hakkını verdim sanırım bu yıl. Ama meslek hastalığı yine peşimi bırakmadı tabii.. Görüştüğüm eş, dost, esnaf ve yerli yabancı herkesle sohbetlerin bir yanı hep Türkiye''ye, ekonomiye, siyasete, dünyadaki gelişmelere geldi. Birkaç önemli gördüğüm izlenimim var. Ege sahilleri ağırlıklı gözlemlerimde ''pahalılık'' yakınmalarına rağmen hangi gelir grubu olursa olsun tatilden vazgeçmek kimsenin aklına gelmemiş. Herkes kendi hesabına göre tatilini yapmış, yapıyor. Turizmciler (ki benim abim de turizmcidir) ve esnaf son derece memnun. Pandemiden dolayı iki sezon çekilen sıkıntıdan sonra bu yıl gelen yerli ve yabancı turist turizmciyi güldürmüş. Rusya- Ukrayna savaşının ve bu süreçte Türkiye''nin denge politikasının başta turizm olmak üzere ekonomiye katkısını size bir sonraki yazımda daha uzun anlatacağım ve iddia ediyorum ki; hem Tayyip Erdoğan''ın liderliğine hem Türkiye''nin büyüklüğüne bir kez daha alkış tutmaktan kendinizi alamayacaksınız." görüşünü savundu. 

Bursalı yazısına şöyle devam etti:

"Avrupa ve dünyanın uyguladığı yaptırımlara rağmen Türk devletinin doğru politikasıyla Rus oligarkların dünyanın en büyük teknelerinin aylardır bizim denizlerimizde bulunmasının ne anlama geldiği ve hazırlık aşamasındaki yeni düzenlemelerle önümüzdeki dönemden itibaren Türkiye için yeni bir açılımın kaçınılmaz olduğunu anlatmaya çalışacağım. Sözün özü muhalefettin bütün algı politikalarına karşın, Ankara''nın dışına çıktığınızda Büyük Türkiye yolunda ne kadar emin adımlarla ilerlediğimizi çok daha net görüyorsunuz..."

İlgili Haberler