Paolo Rossi'nin cenazesinde şok olay. Defnedildiği sırada gerçekleşti

Paolo Rossi'nin cenazesinde şok olay. Defnedildiği sırada gerçekleşti
İtalya'nın kazandığı 1982 FIFA Dünya Kupası'na damga vuran futbolculardan olan ve 10 Aralık’ta hayatını kaybeden eski futbolcu Paolo Rossi son yolculuğuna uğurlanırken, evine hırsız girdi. Olay, Rossi ailesinin bir yakını tarafından evin bir penceresinin zorlandığının fark edilmesiyle tespit edildi. Hırsızların Rossi'ye ait değerli bir saat, mücevher ve para çaldıkları belirtildi.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, 10 Aralık’ta hayatını kaybeden İtalya futbolcu futbolcu Paolo Rossi'nin cenazesi esnasında evine hırsız girdi.

SAAT, MÜCEVHER VE PARA...

"Pablito" lakaplı ünlü futbolcunun Toskana bölgesindeki evinde, güvenlik güçlerinin yaptığı incelemeler ve Rossi'nin eşi Federica Cappelletti'nin tespitine göre, hırsızların Rossi'ye ait değerli bir saat, mücevher ve para çaldıkları belirtildi.

EŞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Cappelletti, basına yaptığı açıklamada, "Bütün İtalya'nın ağladığı günde dahi çamur atmak istediler. 100 bin avroyu bile alabilirlerdi ve umrumda olmazdı ama bu beni şaşkınlığa uğrattı." dedi.

"BUNDAN DAHA KORKAK VE İĞRENÇ BİR HAREKET DÜŞÜNÜLÜMEZ"

Floransa Belediye Başkanı Dario Nardella da Twitter'dan yaptığı paylaşımda Rossi'nin evinde yapılan hırsızlık olayını kınarken, "Bundan daha korkakça ve iğrenç bir hareket düşünülemez. Güvenlik güçleri, sorumluları bulmak için her şeyi yapıyor. Bütün dayanışmam ve yakınlığım Paolo Rossi’nin ailesiyle." ifadelerini kullandı.

Hırsızların, ünlü futbolcunun kazandığı kupa ve madalyalara ise dokunmadığı bildirildi.