Papaz yardımcısının çıplak fotoğrafları şaşkına çevirdi. Yer yerinden oynadı. Kilise bu olayı konuşuyor. 

Papaz yardımcısının çıplak fotoğrafları şaşkına çevirdi. Yer yerinden oynadı. Kilise bu olayı konuşuyor. 
Kilisede papaz yardımcısı olarak görev yapan 36 yaşındaki kadın, işinden istifa ederek internet üzerinden çıplak fotoğraflarını satmaya başladı.

Haberlercom'un haberine göre, ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'nde, muhafazakar ailesi tarafından papaz olması için yetiştirilen ve bir kilisede papaz yardımcılığına kadar yükselen 36 yaşındaki Nikole Mitchell, kilisedeki görevlerinden istifa etti daha sonra kocasından da boşandı.

İnternet üzerinden açık fotoğraflar satarak hayatını kazanmaya başlayan Nikole, daha önce hiç bu kadar mutlu olmadığını söyledi. Amerika'da yayınlanan This Morning programına katılan Nikole, kocası ve kilisedeki görevlerinden neden istifa ettiği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Nikole, kilisede tüm görevlerini yerine getirmek için elinden geleni yaptığını, bir süre sonra kilisede görev almanın kendisine göre olmadığını ifade etti. Bir süre sonra kendisini ifade etmek istediğini ama kilisenin insanları kendilerini istedikleri gibi ifade etmelerine izin vermediğini bu nedenle çok mutsuz olduğunu dile getirdi.Nikole, hayranlarına açık fotoğraflar satarak ve onlarla sohbet ettiği için çok daha mutlu olduğunu söyledi.

Nikole, kilisede mutsuz olduğunu ve kilisedeki görevlerini bırakıp bu işe girişeceğini, durumu kocasına anlatınca kocasının kendisini anlayışla karşıladığını ama kocası da papaz olduğu için bu şekilde evli kalamayacakları için kocası ile yollarını ayırmak zorunda kaldığını söyledi.

yenicag-papaz-01.jpgyenicag-papaz-02.jpgyenicag-papaz-03.jpgyenicag-papaz-04.jpg