Para bu hafta Süper Lig'de. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Para bu hafta Süper Lig'de. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
UEFA Avrupa Ligi'nde Azerbaycan temsilcisi Karabağ'ı 3-2 mağlup eden Demir Grup Sivasspor'u kutlayarak yazıma başlamak istiyorum. Sivasspor ülke puanımıza büyük katkı yaptı. Korana virüs nedeniyle futbol bile zevk vermiyor. Nedeni ise karşılaşmaların seyircisiz oynanması. Futbolun meyvesi goldür lafını ben seyirci olarak değiştirmek istiyorum. Çünkü bir kaç kişinin gol demesi iştah açmıyor.

Yukarda da belirttim. Statlar boş ama korona virüs patladı gitti. Vaka sayıları bir anda çığ gibi büyüdü. Can kayıpları artamaya başladı. Hepinize sağlıklı ve bol kazançlı günler dileyerek yorumlarıma geçiyorum. Unutmayın en iyi tahmin sizin tahmininizdir.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için seçtiğim karşılaşmalar.

Kayserispor-Karagümrük (Tahmin: 0 - Oran: 3.20)

Kayserispor, geçen hafta Galatasaray karşısında üstelik 10 kişi kalmasına rağmen 1 puanı şansının da yardımıyla aldı. Kaleyi tutan tek şutlarında beraberlik sayısını buldular. Galatasaray maçında 45 dakika sahada kalan ve destan yazan Lung, sakatlanınca yerini yedek kaleci İsmail'e bırakmıştı. Sahasında oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybeden Kayserispor, bu hafta evinde bir diğer İstanbul takımı Karagümrük'ü ağırlayacak. 

Oranlara baktığımızda Karagümrük karşılaşmaya favori olarak başlayacak. İstanbul takımı dış sahada oynadığı 4 maçta henüz 3 puan alamadı. 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet elde etti. Deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 5 gol atıp, 8 gol yiyen Karagümrük sahaya 3 puan için çıkacak ama tercihim beraberlik olacak. (Tahmin: 0 - Oran: 3.20)

Kasımpaşa-Gençlerbirliği (Tahmin: 0 - Oran: 3.30)

Kasımpaşa'nın boynunu geçen hafta korona virüs ve sakatlıklar büktü. İlk yarısını önde tamamlandığı Konyaspor maçında sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Bu hafta maça yedek ağırlıklı bir takımla çıkacağını tahmin ediyorum. 

Gençlerbirliği geçen hafta sahasında Fenerbahçe'den fark yedi. 5-1'lik mağlubiyet camiada şok etkisi yaptı. Kasımpaşa maçına futbolcular silkelenmiş olarak çıkacaklardır. Eksik Kasımpaşa'dan puan alacaklarını düşünüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 3.30)

Rizespor-Galatasaray (Tahmin: 0 - Oran: 3.25)
Çaykur Rizespor'da ligde oynadığı 7 maçta attığı 6 golle takımını sırtlayan Fransız golcü Loic Remy, korona virüs tedavisinin ardından tamamen hazır hale geldi. Yıldız futbolcu Remy, Galatasaray maçında ilk 11’de sahada olacak. Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında 2'nci lig ekibi Uşakspor'u 6 golle geçen Rizespor'da yedeklerin performansı da yüzleri güldürdü. Son 6 maçının 3'ünü kazanan, 3'ünde de berabere kalan Rizespor'da hedef galibiyet. 

Galatasaray'ı şimdiden Rizespor korkusu sardı. 2019 yılında Rize'de oynanan karşılaşmada Emre Akbaba'nın ayağı kırılmıştı.

Geçen yine Rize'de oynanan karşılaşmada ise Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın ayağı kırılmıştı. 2 Rizespor deplasmanında 2 yıldızının ayaklarının kırılması, yarın (Cumartesi) oynanacak karşılaşmada futbolcular ayağım kırılır mı korkusuyla mücadele edeceklerdir. En azından psikolojik olarak.

Bu karşılaşmada tarafların birbirlerine üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 3.25)

Sivasspor-Göztepe (Tahmin: 0 - Oran: 3.40)

İzmir ekibi bana göre iyi futbol oynuyor pozisyonlar da buluyor ama istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Bu Göztepe'nin 5. deplasman maçı olacak. Daha önceki 4 deplasman karşılaşmasından da sahadan beraberlikle ayrıldı. 
Sivasspor evindeki 4 maçın 1'inde berabere kalıp, 3'ünü kaybetti. Bu karşılaşmalarda sadece 1 gol atabildi. 
Bu maçta da ben tarafların birbirlerine üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 3.40)

Fenerbahçe-Beşiktaş (Tahmin: 0 - Oran: 3.50)

Derbinin favorisi olmaz derler ve çoğu kez de doğru çıkar. Her 2 takımda da eksikler çok fazla. Ama kadro derinliği olarak Fenerbahçe önde. Yedek kulübesi rakibine göre daha kaliteli ayaklara sahip olan Fenerbahçe maça mutlak favori olarak çıkacak. Zaten iddaa'nın oranı da bunun açıkça göstergesi.

Beşiktaş ise deplasmanda ezeli rakibini çökertmenin planlarını yapmıştır. Kurt hoca Sergen Yalçın'ın nasıl bir taktitle takımını sahaya süreceği merak konusu. Koyu Beşiktaş taraftarları bile bu maçtan umutsuz.
Ben bu maçın da beraberlikle biteceğini düşünüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 3.50)

Oranlar değişiklik gösterebilir. Toplam oran: 408.40